Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας προσπαθώντας να αποφύγει την κουβέντα γύρω από τους διαιτητές αποφάσισε να ανακοινώσει τους τρεις διαιτητές του ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή, δύο ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ!

Η κλήρωση δεν θα γίνει σήμερα, αλλά θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν το πολύ κρίσιμο παιχνίδι μόλις δύο ώρες πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης.

Η ομοσπονδία είχε επιλέξει πριν τους τελικούς δώδεκα διαιτητές που τα μέλη της είχαν αξιολογήσει ως τους καλύτερους και θα κληρώνονταν σε τριάδες μέχρι και τον τέταρτο τελικό. Όσο για τον πέμπτο τελικό, είχε εξ αρχής αποφασιστεί να μπουν στην κληρωτίδα οι πέντε ή έξι που θεωρούνται οι καλύτεροι.

Οι διαιτητές που σφύριξαν μέχρι τώρα τους τελικούς ήταν οι κ.κ. Αναστόπουλος, Γκόντας, Σχινάς, Χριστοδούλου, Πηλοΐδης, Τανατζής, Κορομηλάς, Καρακατσούνης, Γ. Παναγιώτου, Ψαριανός, Ταβουλαρέας και Φούφης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης