Οι Σακραμέντο Κινγκς ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Σάσα Βεζένκοφ και γι αυτό τον λόγο του έστειλαν πρόσκληση να ταξιδέψει στο Λας Βέγκας, όπου διεξάγεται το Summer League του ΝΒΑ, προκειμένου να συζητήσουν τη συνεργασία τους.

Εφόσον οι δύο πλευρές τα βρουν είναι πολύ πιθανό τότε ο Βεζένκοφ να μετακομίσει από αυτό το καλοκαίρι στο ΝΒΑ. Το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» έχει ΝΒΑ out λίγο πάνω από τα 700.000 δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον, ο Βούλγαρος φόργουορντ θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 και στη συνέχεια θα μεταβεί στις ΗΠΑ μαζί με τον μάνατζέρ του.

«Ξέρω ότι οι Σακραμέντο Κινγκς έχουν δείξει ενδιαφέρον για μένα, με παρακολουθούσαν στη διάρκεια της σεζόν. Δεν ξέρω πώς ακριβώς και με ποιον τρόπο μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα. Τώρα αυτό που λέω σε όλους και επαναλαμβάνω είναι πως τα δικαιώματά μου ανήκουν πλέον σε έναν οργανισμό που έχει δείξει ενδιαφέρον για μένα. Οι Σακραμέντο Κινγκς μού δίνουν προσοχή και θέλουν να με δουν» ανέφερε αρχικά ο Βεζένκοφ στο «BasketNews» για να προσθέσει:

«Δεν μου αρέσει να κάνω όνειρα, θα ήθελα να απαντήσω στην ερώτηση του πότε μπορεί να γίνει αυτό (σ.σ.: να πάει στο ΝΒΑ), αλλά είμαι ρεαλιστής. Θα το σκεφτώ όταν όλα γίνουν πραγματικότητα. Όπως είπα, είμαστε σε επικοινωνία. Δεν ξέρω πότε θα προχωρήσουν τα πράγματα. Αν συμφωνήσουμε και ανοίξει ο δρόμος, τότε θα είναι πιο πιθανό να σκεφτούμε ευρύτερα. Τώρα, το μόνο που σκέφτομαι είναι η προσπάθεια που κάνω με τη Βουλγαρία και ο Ολυμπιακός, αυτά δηλαδή που συμβαίνουν εκ των πραγμάτων στη ζωή μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης