Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέλει να κλείσει τις υποχρεώσεις του στη regular season της φετινής Euroleague ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται στις 21:00 (Novasports Prime) την Μπασκόνια στο ΣΕΦ και θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση της κατάταξης, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μακάμπι, στο Τελ Αβίβ (21:05).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του προπονήθηκαν σε εντατικούς ρυθμούς τις τελευταίες μέρες, με τον Έλληνα προπονητή να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Αυτό σημαίνει πως θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, περιμένοντας παράλληλα να ανεβάσουν ρυθμό, έπειτα από την ήττα στο Βελιγράδι, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός πάει στο παιχνίδι αυτό με πολύ καλή ψυχολογία, καθώς οι Πειραιώτες «έδεσαν» τους Σακίλ ΜακΚίσικ και Τόμας Ουόκαπ με διετές και τετραετές συμβόλαιο αντίστοιχα, διατηρώντας δύο σημαντικά κομμάτια του κορμιού τους και τα επόμενα χρόνια.

Την ίδια στιγμή το ΣΕΦ αναμένεται να δώσει ώθηση στους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς απομένουν 1.800 εισιτήρια για το sold out, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να γίνεται σε ακόμα ένα παιχνίδι ο… έκτος παίκτης της ομάδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μπασκόνια από την άλλη πλευρά έρχεται στην Ελλάδα για να παίξει… τελικό. Η ομάδα του Χοάν Πεναρόγια ισοβαθμεί στην 8η θέση με την Ζαλγκίρις και με νίκη θα εξασφαλίσει την πρόκριση στα πλέι οφ, ενώ σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα της ομάδας του Κάουνας κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, στη Γερμανία.

Το πρόγραμμα της ημέρας στην Euroleague: 

Άλμπα Βερολίνου – Βιλερμπάν (20:00) Novasports Start
Ερυθρός Αστέρας – Φενέρμπαχτσε (20:00) Novasports 5HD 
Ολυμπιακός – Μπασκόνια (21:00)  Novasports Prime 
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης (21:05) Novasports 4HD 
Βίρτους Μπολόνια – Αρμάνι Μιλάνο (21:45) Novasports 6HD 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης