Ολυμπιακός: «Ευχόμαστε back to back τίτλους στο ΝΒΑ στους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021, 19:17
Ολυμπιακός: «Ευχόμαστε back to back τίτλους στο ΝΒΑ στους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο»

Με ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ευχήθηκε στους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο να πανηγυρίσου “back to back” τίτλους στο NBA, ενώ τόνισε πως το ΣΕΦ πήρε... λάμψη από τον Έλληνα σταρ και τους συμπαίκτες του, οι οποίοι επέλεξαν το ΣΕΦ για τις προπονήσεις τους το καλοκαίρι.

Η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού, την οποία συνόδευσε με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις προπονήσεις του "Greek Freak" στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αναφέρει:

«Το ΣΕΦ αποδείχθηκε «γούρικο» πέρυσι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και αυτός ήταν ίσως ένας από τους λόγους που το προτίμησε και φέτος!

Κατά την παραμονή του στην Ελλάδα, ο MVP του ΝΒΑ «απόλαυσε» την φιλοξενία της ΚΑΕ Ολυμπιακός και είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει το νέο υπερσύγχρονο γυμναστήριό μας.

Δεν ήταν, όμως, μόνος του! Εκτός από τον αδελφό του, Θανάση και μέλη του προπονητικού επιτελείου των Μιλγουόκι Μπακς, από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πέρασαν αρκετοί συμπαίκτες τους, επίσης κάτοχοι δακτυλιδιού!

Θα θέλαμε να ευχηθούμε στους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο καλή επιτυχία τη σεζόν που έρχεται και να πανηγυρίσουν back to back το πρωτάθλημα!».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021, 19:19