Ακόμη μία μεταγραφική κίνηση έχει στα… σκαριά ο Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, μετά την απόκτηση του Οκτάβιους Έλις (θα κάνει ντεμπούτο απόψε κόντρα στην Μπασκόνια), οι Πειραιώτες φέρονται να είναι κοντά στην απόκτηση του Τόνι Ρότεν, όπως αναφέρει το Eurohoops.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε προχωρημένες με τον 26χρονο γκαρντ (1,98μ.), ο οποίος ανήκει στην Ανβίλ.

Στο συμβόλαιό του με την πολωνική ομάδα προβλέπεται όρος αποδέσμευσης όταν ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας στο BCL και πλέον και μαθηματικά η Ανβίλ δεν έχει πιθανότητες πρόκρισης στους 16 μετά την ήττα της αυτή την εβδομάδα από την Μπαντιρμά.

Ο Αμερικανός είχε επιλεγεί το 2012 στο «25» του ντραφτ από τους Γκρίζλις μετά από μόλις μία σεζόν στο κολέγιο της Washington.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ΝΒΑ έπαιξε μέχρι το 2016 σε Μέμφις και Φιλαδέλφεια έχοντας 11,1 πόντους, 3 ασίστ και 2,5 ριμπάουντ σε 21,2 λεπτά κατά μέσο όρο και συνολικά 151 εμφανίσεις.

Τη φετινή σεζόν έχει κατά μέσο όρο 18,6 πόντους στο BCL, 4 ασίστ και 3,9 ριμπάουντ.

Μεγάλη του αδυναμία ωστόσο είναι το κακό μακρινό σουτ, ενώ έχει περάσει και δύο σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο, που ουσιαστικά του έκοψαν το δρόμο στο ΝΒΑ. Παρ’ όλα αυτά τα τελευταία δύο χρόνια στην Κάλεβ και την Άνβιλ δεν έχει αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης