Ο Ντεσόν Τόμας θα παραμείνει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε σήμερα η «πράσινη» ΚΑΕ. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, θα μείνει στην ομάδα μέχρι το 2021 με αυξημένες αποδοχές σε σχέση με αυτές που προέβλεπε το περυσινό συμβόλαιό του.
Η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την παραμονή του Ντεσόν Τόμας στην ομάδα για δύο ακόμη χρόνια. O 27χρονος φόργουορντ πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν 2018-2019 με την πράσινη φανέλα, έχοντας 10.5 πόντους και 3.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στα 32 ματς που αγωνίστηκε στη Euroleague, ενώ στο πρωτάθλημα της Basket League είχε 13.3 πόντους και 4.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 28 παιχνίδια».
Εν τω μεταξύ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Γιάνις Στρέλνιεκς, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο υπάρχει πρόσφορο έδαφος συνεργασίας, με τον Λετονό να μην είναι αρνητικός.
Μάλιστα, στα θετικά της περίπτωση του πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού είναι ότι έχει εξαιρετική άποψη για αυτόν ο Αργύρης Πεδουλάκης και αποτελεί την πρώτη του επιλογή. Οι απαιτήσεις του φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

