Για την απόφαση αναβολής του αγώνα της Ζαλγκίρις Κάουνας με τον Παναθηναϊκό, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του ματς, λόγω των περιστατικών κορωνοϊού στους «πράσινους», μίλησε ο Παούλιους Μοτιεγιούνας.

Ο General Manager των Λιθουανών ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «είναι μια δύσκολη κατάσταση. Παρ’ότι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν υποχρεωμένος, έκαναν διαγνωστικό έλεγχο ως προληπτικό μέτρο. Πολύ παίκτες δεν ένιωθαν καλά και βρέθηκαν θετικοί. Σύμφωνα με τη δική μας ενημέρωση λοιπόν, υπήρχαν μόλις έξι υγιείς αθλητές», ενώ πρόσθεσε ότι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ενημερωθήκαμε μισή ώρα πριν φύγουμε για το γήπεδο. Δεν ξέραμε τα πάντα εκείνη την στιγμή, γιατί η ενημέρωση που είχαμε ήταν από τον σύλλογο. Η λίγκα δεν είχε λάβει ακόμη τα απαραίτητα έγγραφα. Όταν ήμασταν έτοιμοι να επιβιβαστούμε στο πούλμαν, τότε μας πήραν τηλέφωνο από την EuroLeague για να μας ενημερώσουν για την αναβολή της αναμέτρησης».

Δεδομένου ότι το επόμενο παιχνίδι της Ζάλγκιρις είναι με τον Ολυμπιακό, ο οποίος επίσης έχει πληγεί σημαντικά από τον κορονοϊό, ο Παούλιους Μοτιεγιούνας σημείωσε: «Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει, μιλάμε με τη λίγκα. Ζητάμε ενημέρωση από μέρους τους.

Από τον Ολυμπιακό λένε πως δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες (σ.σ.: να γίνει το παιχνίδι), αλλά η λίγκα πρέπει να μας το επιβεβαιώσει. Πιστεύω ότι θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης