Για λανθασμένη απόφαση των διαιτητών στην τελευταία επίθεση του Παναθηναϊκού έκανε λόγο ο Χρήστος Σερέλης, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι έγινε φάουλ στον Παπαγιάννη από τον Φαλ.

Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας κόουτς δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συμπληρώνονται σήμερα τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου, θέλαμε σαν ομάδα να τιμήσουμε τη μνήμη του με νίκη, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Τώρα για το παιχνίδι… Το β’ μέρος είναι οδηγός για την ομάδα μας. Το έχω πει και θα το ξαναπώ, δεν είναι εύκολο επιθετικά να αλλάξουμε πολλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Στην άμυνα πρέπει να είμαστε εκεί σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε κατοχή, με οποιονδήποτε αντίπαλο και όχι μόνο με τον Ολυμπιακό. Για να κάνουμε τις ήττες που χρειαζόμαστε. Η ομάδα είναι στενοχωρημένη από την ήττα, από την πρώτη προπόνηση θα δουλέψουμε για να βελτιώσουμε τα μειονεκτήματά μας για να είμαστε πανέτοιμοι για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Για την τελευταία φάση του Παπαγιάννη έχω ξεκάθαρη άποψη, έγινε ένα φάουλ που δεν έχει δοθεί. Προτιμώ να σταθώ στο πώς η ομάδα μου αντιμετωπίζει τα παιχνίδια, αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας. Θα πρέπει να φτιάχνουμε ομάδες για να μη μας ενδιαφέρουν καθόλου οι τελευταίες φάσεις. Δεν τα έχουμε παρατήσει σε κανένα παιχνίδι απ’ όταν ήρθα. Είχαμε μία κακή παρένθεση στον ΠΑΟΚ, ήταν ανεπίτρεπτο και το συζητήσαμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κερδίζουμε χρόνο και θα δουλέψουμε περισσότερο την επίθεση, σήμερα κολλήσαμε αρκετά στις αλλαγές στα πικ εν ρολ, το περιμέναμε. Δεν είναι δικαιολογία, θα είμαστε περισσότερο έτοιμοι στην πορεία γιατί θα δουλέψουμε σε αυτά τα κομμάτια. Ο Μπέικον ήθελε να μπει στο ματς, ίσως επιδεινώθηκε η κατάστασή του, θα το δούμε αύριο αυτό.

Ο Πονίτκα είναι σημείο αναφοράς, είναι ηγετικό στοιχείο και μπορεί να συνδέσει τη φροντ λάιν με τα γκαρντ. Όταν μου λείπει ένας τέτοιος παίκτης, είναι πρόβλημα. Υπάρχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη ανάμεσα στους παίκτες και φαίνεται αυτό, τουλάχιστον εγώ το βλέπω. Όλοι μαζί παλεύουμε για τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Στο μυαλό το δικό μου, στα αποδυτήρια προσπαθώ να υπάρχει δικαιοσύνη. Οι ικανότητες του Μπέικον είναι σημαντικές. Το είχα πει, ο Μπέικον θα αποφασίζει για το μέλλον του. Αν συνεχίσει να είναι έτσι, είναι ένα όπλο που χρειαζόμαστε. Μπορεί να γίνει πιο επιδραστικός για εμάς και στο σκορ και στη δημιουργία. Στην τελευταία επίθεση πάσαρε στον Γουίλιαμς, ήταν κάτι που ζητήσαμε και έγινε και για εμένα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Για εμένα προφανώς και έχει τελειώσει αυτό που είχε συμβεί.

Ο Ολυμπιακός επέλεξε να παίξει αλλαγές για να μην ακουμπήσουμε τη μπάλα στον Παπαγιάννη. Ο Παπαγιάννης είναι αρχηγός σε μία περίοδο που δεν είναι πολύ ευχάριστη. Κουβαλάει ένα μεγάλο βάρος, εγώ προσωπικά από τον Παπαγιάννη δεν έχω κανένα παράπονο. Δεν είναι εύκολο να είσαι αρχηγός, του ζητάω να κλείνει τα αυτιά του, να δουλεύει σκληρά. Θα υπάρχουν και καλές και κακές ημέρες”.

Νωρίτερα ο Σερέλης είχε δηλώσει στην ΕΡΤ: «Θέλαμε να χτυπήσουμε με τον Μπέικον στο τέλος. Εγινε μια καλή επίθεση, μπορεί να έγινε και φάουλ στην τελευταία επίθεση. Οδηγός μας πρέπει να είναι η άμυνα του δεύτερου ημιχρόνου. 

Πρέπει να είμαστε πιο σκληροί στην άμυνα, με ένταση και πάθος. Σήμερα, δεν διαβάσαμε όπως έπρεπε τα πικ εν ρολ. Εγινε ένα πραγματικό ντέρμπι και συνεχίζουμε».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης