Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Άνταμ Χάνγκα για τον Παναθηναϊκό, εν όψει του αυριανού αγώνα (13/12, 22:00) των δύο ομάδων στη Βαρκελώνη, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του Πιτίνο είναι μία από τις υποψήφιες για να βρεθούν στο Final Four της Euroleague.

«Ο Παναθηναϊκός είχε κάποια προβλήματα και άλλαξε προπονητή και τώρα έχει βρει τον τρόπο να παίζει. Έχει καλούς παίκτες και είναι διεκδικητής για το Final Four ή τουλάχιστον για την οκτάδα. Μετά την εντός έδρας ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν θέλουμε να χάσουμε ξανά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ράις είναι παίκτης με μεγάλο ταλέντο και πρέπει να κάνουμε σημαντική δουλειά στην άμυνα. Επίσης, ο Καλάθης και ο Φριντέτ είναι πολύ ταλαντούχοι παίκτες. Όμως θα πρέπει να ανησυχούμε για την δική μας ομάδα» ανέφερε ο άσος των Καταλανών.

Εν συνεχεία ο Χάνγκα αναφέρθηκε και στην εντός έδρας ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, επισημαίνοντας ότι «ήταν μια οδυνηρή νύχτα, αλλά αντιδράσαμε καλά, κερδίσαμε τη Χίμκι σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Τώρα πρέπει να δούμε τι έγινε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, γιατί αν θέλουμε να πάμε στο Final Four τα παιχνίδια στην έδρα μας είναι πάρα πολύ σημαντικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης