Η Λίβερπουλ μάχεται στην Πρέμιερ Λιγκ για την κατάκτηση της τέταρτης προνομιούχου θέση, που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου, και ο Ράφα Μπενίτεθ με δηλώσεις του υπογράμμισε πως είναι αισιόδοξος, όμως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για λάθη.

«Η Μάντσεστερ Σίτι, η Τότεναμ και η Άστον Βίλα είναι επικίνδυνες ομάδες και δεν χωράνε λάθη. Ξέραμε ότι πέρυσι ήταν μία καλή σεζόν από πλευράς πόντων, ενώ φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Παρ’ όλα αυτά, οι προσδοκίες είναι υψηλές.

Είναι δύσκολο, γιατί τέσσερις ομάδες είναι πολύ κοντά στη βαθμολογία. Πρέπει να διατηρήσουμε το μομέντουμ που βρισκόμαστε και να δείξουμε ότι είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Αισιοδοξώ για το μέλλον», τόνισε ο Ισπανός προπονητής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης