Λιονέλ Μέσι: «Αργεντινή σ΄αγαπάω»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022, 16:11
Λιονέλ Μέσι: «Αργεντινή σ΄αγαπάω»

Το όνειρό του εκπληρώθηκε. Μετά από τόση προσπάθεια, τόσα χρόνια, έπειτα από αυτές τις πικρίες για τους χαμένους τελικούς, η ζυγαριά της... ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης ισορρόπησε.

Το ποδόσφαιρο τού έδωσε αυτό που του άξιζε. Πάλεψε για την άπιαστη λαχτάρα του και την έφτασε. Αν κάτι έλειπε στον Λιονέλ Μέσι, αυτό ήταν η κατάκτηση του Μουντιάλ με την εθνική. Και το κατάφερε το βράδυ της Κυριακής (18/12). Με εντυπωσιακό αλλά συνάμα και μαρτυρικό τρόπο.

Βγάζοντας στους δρόμους του Μπουένος Άιρες την βραδιά του τελικού σχεδόν δύο εκατομμύρια Αργετινούς να πανηγυρίσουν. Και την Τρίτη, ημέρα εθνική αργίας, σχεδόν πέντε εκατομμύρια ανθρώπους μεταξύ της πρωτεύουσας και των περιχώρων της, που θέλησαν να χαιρετίσουν τους παγκόσμιους πρωταθλητές.

Οι οποίοι, όπως είναι γνωστό, δεν μπόρεσαν να φτάσουν στον Οβελίσκο λόγω της λαοθάλασσας στους αυτοκινητόδρομους και επέστρεψαν στις εγκαταστάσεις της AFA (ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αργεντινής) με ελικόπτερα.

Οι παίκτες είχαν γράψει στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ευχαριστήσουν τον κόσμο. Για τη ζεστασιά και τις εκδηλώσεις στοργής που έλαβαν. Έλειπαν μόνο τα λόγια του Λιονέλ Μέσι. Εκείνα που όλοι περίμεναν.

Από το Ροσάριο, όπου βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του για να ξεκουραστεί για λίγες μέρες και να περάσει τα Χριστούγεννα πριν επιστρέψει στη Γαλλία, έγραψε λίγα λόγια καρδιάς στο Instagram.

«Μην προσπαθείς να το καταλάβεις. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Με τα καλά και τα κακά, Σ' ΑΓΑΠΩ», έγραψε και ανέβασε αρκετές φωτογραφίες για να συνοδεύσουν το μήνυμα. Στη μία από αυτές φαίνεται με τα χέρια απλωμένα και το τρόπαιο στο ένα χέρι, με τους συμπαίκτες του πίσω. Επίσης έχει ανεβάσει ένα βίντεο, όπου φαίνεται να βγάζει selfie με φόντο τον κόσμο.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022, 16:16