Μοναδικές στιγμές έζησαν την Τρίτη οι θριαμβευτές του Μουντιαλ 2022 στο Μπουένος Άιρες, όπου πραγματοποιήθηκε η παρέλαση της εθνικής Αργεντινής, η οποία ως γνωστόν στο Κατάρ κατέκτησε το τρίτο παγκόσμιο Κύπελλο της ιστορίας της.

Περίπου 5 εκατομμύρια Αργεντινοί φίλαθλοι γέμισαν ασφυκτικά τους δρόμους της πρωτεύουσας της χώρας, αποθεώνοντας τον Λιονέλ Μέσι και την… παρέα του, οι οποίοι κατάφεραν να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο στο Κατάρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαχητικά αεροπλάνα πέρασαν αρκετές φορές πάνω από τον Οβελίσκο προς τιμήν της εθνικής Αργεντινής, η οποία στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια για πρώτη φορά μετά από 36 χρόνια.

Το πούλμαν της Αργεντινής λόγω της λαοθάλασσας στους δρόμους κατάφερε να διανύσει μόλις 12 χιλιόμετρα σε τρεις ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι κάποια στιγμή επιστρατεύτηκαν ελικόπτερα, παίρνοντας τους παίκτες από το πούλμαν, γιατί το όχημα δεν μπορούσε να προχωρήσει από τους συγκεντρωμένους φιλάθλους.

«Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές πετούν σε όλη την προγραμματισμένη διαδρομή με ελικόπτερα, καθώς έχει καταστεί αδύνατο να συνεχίσουν οδικώς», ανέφερε σε tweet η εκπρόσωπος της προεδρίας, Γκαμπριέλα Τσερούτι.

 

Κάθε παίκτης έζησε με τη ψυχή του την υποδοχή ηρώων που τους επιφύλαξαν οι συμπατριώτες τους, ενώ και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Λιονέλ Σκαλόνι έδωσε το δικό του σόου.

Συγκεκριμένα αψήφησε κάθε… νόρμα, καθώς έβγαλε την μπλούζα του αρχίζοντας να τραγουδά συνθήματα με τους Αργεντινούς φιλάθλους.

 

G

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση κήρυξε αργία τη σημερινή ημέρα.

 

 

 

 

Φίλαθλος επιχείρησε να πηδήξει στο πούλμαν από γέφυρα και κατέληξε στην άσφαλτο

Ένα επικίνδυνο σάλτο επιχείρησε φίλαθλος που πανηγύριζε το θρίαμβο της Αργεντινής στο Μουντιάλ 2022, με συνέπεια τον τραυματισμό του.

Το ανοιχτό πούλμαν που μετέφερε την αποστολή των πρωταθλητών κόσμου στους δρόμους του Μπουένος Άιρες περνούσε από μία γέφυρα, όταν δύο φίλαθλοι που βρίσκονταν πάνω της αποφάσισαν να πηδήξουν πάνω στο όχημα.

Ο ένας τα κατάφερε, όμως ο άλλος στάθηκε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και από την κίνησή του έχασε την ισορροπία και έπεσε προς τα πίσω, καταλήγοντας στον κόσμο που βρισκόταν πίσω από το πούλμαν και την άσφαλτο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης