Ο Λιονέλ Μέσι πήρε αυτό που τόσο πολύ ήθελε, καθώς κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική Αργεντινής, νικώντας, σε έναν από τους καλύτερους τελικούς όλων των εποχών, την Γαλλία με 4-2 στα πέναλτι (2-2 στα 90΄ και 3-3 στα 120΄).

Πολλές, όπως ήταν αναμενόμενο, οι αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο, μέσα από τα social media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «γέμισαν» με μηνύματα προς την ομάδα της Αργεντινής, η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια κόσμου για τρίτη φορά στην Ιστορία της, αλλά φυσικά, χωρίς αμφιβολία, ο μεγάλος… αποδέκτης των εγκωμίων δεν ήταν άλλος από τον Λιονέλ Μέσι.

Οι Πελέ, Λουίς Σουάρες, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Νεϊμάρ και Ρονάλντο (το «φαινόμενο») ήταν κάποιοι από τους αστέρες του ποδοσφαίρου που έσπευσαν να συγχαρούν τον «ψύλλο» για το γεγονός ότι κατάφερε να οδηγήσει την αλμπισελέστε στην γη της ποδοσφαιρικής επαγγελίας.

Πελέ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σήμερα το ποδόσφαιρο συνέχισε να λέει την ιστορία του, όπως πάντα, με παθιασμένο τρόπο. Ο Λιονέλ Μέσι κέρδισε το πρώτο του Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως το άξιζε για την καριέρα του» έγραψε ο «βασιλιάς».

Ρονάλντο («το φαινόμενο»)

Ένας άλλος από αυτούς που δεν έχασαν την ευκαιρία να συγχαρούν την Αργεντινή ήταν ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος διεθνής, Ρονάλντο. «Φαντάζομαι το πάρτι του φίλου μου Ντιέγκο στον παράδεισο. Εδώ είμαστε εκατομμύρια από διαφορετικές εθνικότητες που ζητωκραυγάζουν για σένα. Συγχαρητήρια, Μέσι».

Νεϊμάρ

Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος είναι συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν, έγραψε: «Συγχαρητήρια αδερφέ Λιονέλ Μέσι».

Λουίς Σουάρες

Στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Λουίς Σουάρες, φίλος και πρώην συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, έγραψε: «Συγχαρητήρια, φίλε. Είσαι Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Αφήσέ τους να λένε ό,τι θέλουν, είσαι και θα είσαι ο καλύτερος».

Ντέιβιντ Μπέκαμ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν δίστασε να αντιδράσει στον θρίαμβο της Αργεντινής με ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τον Λιονέλ Μέσι: «Ο Βασιλιάς». Ο παλαίμαχος Άγγλος διεθνής δημοσίευσε ένα σχόλιο στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνοδευόμενο από τρεις φωτογραφίες του Αργεντινού σταρ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης