Την απομάκρυνση του Σίνισα Γκόγκιτς από τον πάγκο του Παναιτωλικού αποφάσισε η διοίκηση της αγρινιώτικης ομάδας. Μετά από συνεδρίαση που άρχισε χθες το βράδυ, διακόπηκε αργά τη νύχτα και συνεχίστηκε το πρωί, η διοίκηση του Παναιτωλικού αποφάσισε την απομάκρυνση του Σερβοκύπριου.
Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού θα αναλάβει για την ώρα ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Γιάννης Νταλακούρας, ενώ δεν αποκλείεται να μείνει σαν πρώτος προπονητής μέχρι το τέλος της σεζόν.
Πάντα επικρατέστερος για να αναλάβει τον Παναιτωλικό φέρεται ο πρώην προπονητής της Καβάλας, Γιάννης Παπακώστας.
Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού αναφέρει:
«Μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και ο προπονητής κ. Σίνισα Γκόγκιτς αποφάσισαν να θέσουν τέλος στην συνεργασία τους.
Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ευχαριστεί τον κ. Γκόγκιτς για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

