Τον τίτλο του Super Cup της Κύπρου πανηγυρίζει ο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα της Λευκωσίας επικράτησε 2-1 του ΑΠΟΠ/Κινύρας Πέγειας και κατέκτησε το συγκεκριμένο τίτλο για 11η φορά στην ιστορία της.
Το παιχνίδι κρίθηκε πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωσή του, αφού μέχρι τότε οι ομάδες ήταν ισόπαλες 1-1. Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου στο 85’ βρήκε τον τρόπο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και έτσι χάρισε το τρόπαιο στην ομάδα του Ivan Jovanovic.
Ο ΑΠΟΠ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, με τον Χιλιανό Sebastian Gonzalez να σκοράρει στο 5ο λεπτό. Οι πρωταθλητές Κύπρου έχασαν την ευκαιρία να φτάσουν στην ισοφάριση στο 11’, καθώς το σουτ του Morais κατέληξε στο δοκάρι. Το 1-1 τελικά ήρθε στο 49’. Ο Morais σέντραρε και ο Grncarov με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
ΑΠΟΕΛ: Κίσσας, Πουρσαϊτίδης, Ηλία, Paulo Jorge, Grncarov, Broerse, Pinto (46′ Mirosavljevic), Morais, Αλεξάνδρου, Breska (78′ Παπαθανασίου), Sikora (64′ Paulista).
ΑΠΟΠ/Κινύρας: Φανή, Vitali, Σαμάρας, Γαλάνης, Gora Tall, Buyse (59′ Walsh), Grabic, Bengelloun, Da Silva (82′ Marselinho), Gonzalez (74′ Νεοφύτου).

