Ο Χεν Τεν Κάτε θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού. Ο Ολλανδός συμφώνησε για δύο χρόνια στα 1,5 εκατομμύριο ευρώ με τους ‘πράσινους’ και αναμένεται στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Από εκεί και πέρα το ‘τριφύλλι’ δίνει μάχη για τα θέματα των Μάτος και Ίβανσιτς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μάνατζερ του Μάτος, Πίνι Ζάχαβι, ενημέρωσε τον Κώστα Αντωνίου πως με 3 εκατομμύρια ευρώ ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να κρατήσει τον Βραζιλιάνο.
Σε ότι αφορά τον Αντρέας Ίβανσιτς, οι ‘πράσινοι’ κατέθεσαν την τελική τους πρόταση, η οποία αγγίζει τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ και η απάντηση των Αυστριακών αναμένεται την Κυριακή. Αν η απάντηση είναι αρνητική τότε ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση του Σίλβα Κλέιτον από τη Λάρισα.

