Πιστή στη δέσμευσή της να μας ταξιδεύει αλλιώς, η SKY exrpess φέρνει ακόμα πιο κοντά έξι αγαπημένες πόλεις της Ευρώπης με έκπτωση έως -40%. Η προσφορά ισχύει στις πτήσεις από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών με προορισμό το Λονδίνο, τη Λάρνακα, το Μιλάνο, το Μόναχο, την Σόφια και τις Βρυξέλλες. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν τα εισιτήριά τους μέχρι 02 Μαρτίου επιλέγοντας τις υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις προσωπικές τους ανάγκες.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η περίοδος κατά την οποία μπορούν να πραγματοποιηθούν τα ταξίδια (travel period) εκτείνεται από 01 Μαρτίου 2023 μέχρι 05 Απριλίου 2023

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων και για κρατήσεις έως 02/03/2023 στις 23:59 για πτήσεις από 01/03/2023 έως 05/04/2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκπτωση εμφανίζεται στο ναύλο με τίτλο «Offer». Εφαρμόζεται στο ναύλο SKY Joy όπου ισχύουν οι αντίστοιχοι όροι.

Ισχύει για Λονδίνο, Λάρνακα, Μιλάνο, Μόναχο, Σόφια, Βρυξέλλες, για απευθείας πτήσεις, χωρίς ενδιάμεσο σταθμό από και προς Αθήνα.

Ισχύει για Λάρνακα για απευθείας πτήσεις και με ενδιάμεσο σταθμό από προς Αθήνα, Λονδίνο, Μιλάνο, Μόναχο, Σόφια, Βρυξέλλες.

Δεν εφαρμόζεται συνδυαστικά με άλλες προωθητικές ενέργειες.

Στην αναζήτηση πτήσεων, οι τιμές που εμφανίζονται στο ναύλο “Offer” είναι ήδη υπολογισμένες με την έκπτωση της προσφοράς.

Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου, υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης