Η νέα ναυαρχίδα της vivo διαθέτει τον μεγαλύτερο ultra-sensing αισθητήρα 1 ίντσας που έχει γνωρίσει η Τεχνολογία! Σε συνδυασμό με το ενσωματωμένο τσιπ της vivo για την επεξεργασία εικόνας, το V2, καταφέρνει να φέρει την επανάσταση στη νυχτερινή φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα φωτογραφικά smartphones γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, καθώς δίνουν τη δυνατότητα σε ερασιτέχνες φωτογράφους να μπορούν να αποτυπώνουν εικόνες ανά πάσα στιγμή, με μια συσκευή που κρατούν στην τσέπη τους.

Ωστόσο, μία από τις κύριες προκλήσεις στην οποία απαντά το Κορυφαίο Φωτογραφικό Smartphone της Ευρώπης vivo X90 Pro 5G, είναι η λήψη Φωτογραφιών & Video σε συνθήκες απόλυτου σκοταδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε μια φωτογραφική μηχανή, ο αισθητήρας της κάμερας συλλαμβάνει το φως μέσω του φακού.

Εάν ο αισθητήρας είναι μεγαλύτερος, μπορεί να τραβήξει περισσότερο φως, με αποτέλεσμα την καλύτερη ποιότητα εικόνας, κάτι το οποίο μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ωστόσο, όλα τα smartphones που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, περιορίζουν το μέγεθος του αισθητήρα, καθιστώντας αδύνατη τη συλλογή φωτός, με αποτέλεσμα συχνά οι λήψεις να είναι θολές ή με θόρυβο (κόκκο).

Το μέγεθος του αισθητήρα και η ανάλυση επηρεάζουν επίσης σημαντικά την ποιότητα της εικόνας και εδώ έρχεται το νέο Flagship smartphone vivo X90 Pro 5G.

V2: To πανίσχυρο τσιπ επεξεργασίας εικόνας της vivo

Το τσιπ V2 προσφέρει ταχύτερη επεξεργασία και ανώτερη βελτιστοποίηση της εικόνας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης για τη βελτιστοποίηση της νυχτερινής λειτουργίας. Το V2 εστιάζει στην εξαιρετικά καθαρή απεικόνιση και τη γρήγορη λήψη, ακόμη και στα πιο σκοτεινά περιβάλλοντα. Δεν παρέχει μόνο καθαρές εικόνες, αλλά καταναλώνει και λιγότερη ενέργεια κατά την επεξεργασία.

Το V2 υποστηρίζει επίσης έναν αναβαθμισμένο αλγόριθμο μείωσης θορύβου μέσω AI, ο οποίος συνεργάζεται με τον κύριο επεξεργαστή για να βελτιώσει την ευκρίνεια της εικόνας και του βίντεο σε συνθήκες low-light. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν εικόνες και βίντεο υψηλής ποιότητας σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού χωρίς να απαιτείται πρόσθετη επεξεργαστική ισχύς από το κινητό, διατηρώντας έτσι τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το vivo X90 Pro 5G αναγνωρίζει την κάθε σκηνή «έξυπνα» και εναλλάσσεται μεταξύ των αλγορίθμων ανάλογα με το κάθε σενάριο χρήσης. Τα περιβάλλοντα με οπίσθιο φωτισμό και τα σκοτεινά περιβάλλοντα κάνουν τη συσκευή να αλλάζει αυτόματα λειτουργίες, χωρίς ο χρήστης να χρειάζεται να αλλάξει καμία ρύθμιση. Όλα γίνονται αυτόματα για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Ο Μεγαλύτερος Αισθητήρας της Τεχνολογίας 1 ίντσας

Το X90 Pro 5G διαθέτει τον αισθητήρα IMX989, 1 ίντσας, ο οποίος είναι τεράστιος και μπορεί να συλλάβει περισσότερο φως, προσφέροντας πιο πλούσια, βαθύτερα χρώματα και αυξημένη φωτεινότητα. Σε συνδυασμό με τον αλγόριθμο οπτικής σταθεροποίησης (OIS) της vivo, έχουμε απίθανη ποιότητα στις φωτογραφίες και τα βίντεο. Κάπως έτσι, η ναυαρχίδα της vivo καταφέρνει να αποδώσει τα μέγιστα και αποτελεί αυτήν τη στιγμή μακράν την καλύτερη επιλογή για λήψη βίντεο και φωτογραφίας σε περιβάλλοντα με χαμηλό φωτισμό.

Κι όμως δεν σταματά εκεί. Το vivo X90 Pro 5G πάει ένα βήμα παραπέρα με καινοτομίες σε hardware και software. Οι νέες λειτουργίες προσομοιώνουν κινηματογραφικές λήψεις και βελτιώνουν τις λεπτομέρειες για τη δημιουργία εικόνων υψηλής ποιότητας που αναγνωρίζουν έξυπνα τις θερμοκρασίες χρώματος του περιβάλλοντος, εμπλουτίζοντας το τελικό αποτέλεσμα. Χάρη στον ultra-sensing αισθητήρα, τα νυχτερινά βίντεο εμφανίζονται πιο ευκρινή και φυσικά, με περισσότερο φως. Το τσιπ V2 εξαλείφει τον θόρυβο στις φωτογραφίες, εξασφαλίζοντας ευκρίνεια εικόνας με υψηλό ISO, χαρίζοντας ορατές λεπτομέρειες και φυσικότητα στα περιβάλλοντα.

Η επαγγελματική φωτογραφία στο χέρι σας

Στόχος της vivo είναι να κάνει την επαγγελματική φωτογραφία προσιτή σε όλους.

Το X90 Pro 5G βασίζεται στο πανίσχυρo σύστημα απεικόνισης της Κορυφαίας Γερμανικής εταιρείας Οπτικών ZEISS.

Χάρη στις αναβαθμίσεις υλικού, τους πρωτοποριακούς αλγορίθμους και το σύστημα διπλού τσιπ, οι χρήστες μπορούν να αποτυπώνουν κάθε ανάμνηση με απίθανη ποιότητα εικόνας. Οι καινοτομίες που προσφέρει, συμπεριλαμβανομένου ενός τεράστιου ultra-sensing αισθητήρα και του πανίσχυρου τσιπ V2, επιτρέπουν στους χρήστες να πραγματοποιήσουν καταπληκτικές λήψεις σε φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ποιότητας, ακόμη και στα πιο σκοτεινά περιβάλλοντα.

Ένα είναι το μόνο σίγουρο με το νέο vivo X90 Pro 5G κάνει τις στιγμές σου πιο ζωντανές και φωτεινές από ποτέ, μετατρέποντας το απόλυτο σκοτάδι σε… μέρα, ακόμη και κατά τη λήψη βίντεο!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης