Η εκδοτική εταιρεία Wired Productions και το φημισμένο ολλανδικό στούντιο KoekeN Interactive ανακοίνωσαν ότι το βραβευμένο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας Deliver Us The Moon θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 5 στις 19 Μαΐου. Όσοι έχουν ήδη τον τίτλο στο PlayStation 4 θα μπορέσουν να το αναβαθμίσουν χωρίς πρόσθετη χρέωση.

Η έκδοση για τη νέα γενιά προσφέρει την απόλυτη εμπειρία του Deliver Us The Moon, με ολοκληρωτικά remastered γραφικά σε ανάλυση 4K, εντυπωσιακές ray-traced σκιές και αντανακλάσεις, αλλά και λειτουργίες νέας γενιάς που προσθέτουν νέα επίπεδα αληθοφάνειας στο επικό παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το Next-Gen Release Trailer εδώ:
 

 

Το Deliver Us The Moon είναι ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας που διαδραματίζεται σε ένα μετά-αποκαλυπτικό κοντινό μέλλον, όπου οι φυσικοί πόροι της Γης έχουν εξαντληθεί. Μια σεληνιακή αποικία που παρέχει κρίσιμη ενέργεια έχει σιγήσει. Ένας μοναχικός αστροναύτης ταξιδεύει στο φεγγάρι σε μια κρίσιμη αποστολή για να σώσει την ανθρωπότητα από τον αφανισμό. Άραγε θα σώσει την ανθρωπότητα ή θα ξεχαστεί στη σκοτεινή άβυσσο του διαστήματος;
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βασικά Χαρακτηριστικά

  1. Αντιμετωπίστε προβλήματα του αληθινού κόσμου
  2. Απεικόνιση 1ου και 3ου προσώπου, με τη δυνατότητα οδήγησης πολυάριθμων οχημάτων
  3. Αχανές σεληνιακό τοπίο για να εξερευνήσετε
  4. Κλειστοφοβική δράση γεμάτη αγωνία
  5. Σημεία στο gameplay με απώλεια βαρύτητας
  6. Έξυπνοι, δύσκολοι γρίφοι
  7. Ατμοσφαιρικό, ορχηστικό soundtrack
  8. Με τη χρήση της Unreal® Engine 4
     

Αναβαθμίσεις νέας γενιάς

  1. Ολοκληρωτικά remastered σε ανάλυση 4K με ray-traced σκιές και αντανακλάσεις
  2. Βυθιστείτε στη δράση πιο γρήγορα με ταχύτερα loading times
  3. Adaptive σκανδάλες και ηχεία χειριστηρίων
  4. Οι κάτοχοι των εκδόσεων του PlayStation 4 το αναβαθμίζουν δωρεάν

 
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με την υπέροχη ομάδα της KeokeN Interactive, για την κυκλοφορία της next-gen έκδοσης του Deliver Us The Moon», είπε ο Leo Zullo, Managing Director της Wired Productions. «Το παιχνίδι συνεχίζει να είναι προφητικό όσο ποτέ άλλοτε και οι νέες αναβαθμίσεις εξυψώνουν περισσότερο την αγωνιώδη εμπειρία».

«Είμαστε υπερήφανοι που παραδίδουμε το Deliver Us The Moon στις πλατφόρμες νέας γενιάς και επιτρέπουμε σε μια σειρά από νέους αστροναύτες να πάρουν στα χέρια τους το παιχνίδι», είπε ο Koen Deetman, CEO της KeokeN Interactive. «Οι νέες προσθήκες στο παιχνίδι είναι αληθινά υπέροχες και πιστεύω πως οι λάτρεις του παιχνιδιού αλλά και οι νέοι παίκτες θα κατενθουσιαστούν με τις αλλαγές».
 

Η έκδοση που θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα για το PlayStation 5 περιλαμβάνει μια διπλής όψης αφίσα, ένα διπλής όψης εξώφυλλο, μια υπέροχη σειρά από αυτοκόλλητα και τη δυνατότητα της απόκτησης του ψηφιακού soundtrack του Deliver Us The Moon.
 

Το Deliver Us The Moon θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου 2022.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης