H μεγάλη οθόνη AMOLED DotDisplay 6.67” του POCO X4 Pro 5G δεν τραβά απλώς τα βλέμματα, αλλά με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, προσφέρει μια ομαλή και καθηλωτική εμπειρία ρεαλιστικής προβολής. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η POCO χρησιμοποιεί οθόνη AMOLED στην X-series. Αυτό σε συνδυασμό με το ρυθμό ανάγνωσης αφής των 360Hz σημαίνει πως το smartphone ανταποκρίνεται σε κάθε σας κίνηση αστραπιαία. Κάθε scroll, swipe και drag στην οθόνη γίνεται χωρίς καθυστέρηση. Κάθε χρώμα που προβάλλεται στην οθόνη είναι βαθύ και ολοζώντανο, χάρη στην ευρεία γκάμα χρωμάτων DCI-P3. Η οθόνη AMOLED ανάλυσης 2400 x 1080 FHD+ μπορεί να προσαρμόσει αυτόματα τη φωτεινότητα της ανάλογα με το περιβάλλον. Επίσης, έχοντας πιστοποίηση SGS Eye Care Certification, η οθόνη του POCO X4 Pro 5G είναι πιο φιλική προς τα μάτια των χρηστών, κατά τη διάρκεια μεγάλων χρονικά gaming sessions.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το POCO X4 Pro 5G διαθέτει έναν ισχυρό αισθητήρα 108MP στο σύστημα καμερών του. Το εντυπωσιακό του μέγεθος, 1/1,52″ τον καθιστά ως έναν από τους αισθητήρες με την υψηλότερη ανάλυση στον κόσμο, ενώ είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται σε POCO. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία binning 9-σε-1, ο αισθητήρας συλλαμβάνει περισσότερο φως για βελτιωμένη ευκρίνεια και αποδίδει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε λήψη.
 

Η συσκευή διαθέτει επίσης έναν υπερευρυγώνιο φακό 8MP και μια κάμερα micro 2MP στο πίσω μέρος της, ενώ ένας αισθητήρας 16MP βρίσκεται στο μπροστινό μέρος. Είτε ψάχνετε για τις καλύτερες λήψεις ενώ βρίσκεστε στην κορυφή χιονισμένων βουνών, είτε είστε στην καρδιά του κέντρου, είτε έχετε διάθεση για μια αυθόρμητη selfie, το POCO X4 Pro 5G αιχμαλωτίζει κάθε εικόνα καθαρά και με απόλυτη ακρίβεια. Έρχεται με μια σειρά λειτουργιών, όπως η πανοραμικής selfie, μια επιλογή που διασφαλίζει πως όλοι θα βρίσκονται στο πλάνο ανεξαρτήτως μεγέθους της παρέας. Προσφέρει επίσης λειτουργίες slow motion, dual-video, time-lapse video, super macro, movie filters και kaleidoscope για να δώσει έναν αέρα ζωντάνιας και μια δόση ενθουσιασμού σε κάθε σας πλάνο, το οποίο είναι δεδομένο πως θα τραβήξει τα βλέμματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα εσωτερικό της συσκευής, συναντάμε έναν επεξεργαστή Snapdragon® 695 5G που έχει δημιουργηθεί με τεχνολογία παραγωγής 6nm, προσφέροντας έτσι υψηλοτάτου επιπέδου ταχύτητα και αποδοτικότητα. Το οκταπύρηνο CPU τροφοδοτείται από δύο Arm Cortex-A78 performance πυρήνες, οι οποίοι μπορούν να αγγίξουν ταχύτητες έως και 2.2GHz. Εκτός από τα 8GB RAM, το POCO X4 Pro 5G προσφέρει 3GB επιπλέον που προέρχονται από τα 256GB ROM της συσκευής, χάρη στην τεχνολογία Dynamic RAM Expansion[1], καθιστώντας το ιδανικό για mobile gaming χωρίς lag και χαρίζοντας στον χρήστη μια ομαλή, 5G εμπειρία.

Με την τεράστια μπαταρία 5,000mAh οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν και να παίξουν νυχθημερόν με δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο για 15 σερί ώρες, 25 ώρες διαβάσματος, 191 ώρες αναπαραγωγής μουσικής [2]. Όταν η συσκευή πλησιάζει στο σημείο που χρειάζεται πια φόρτιση, οι χρήστες μπορούν να επιστρέψουν στη δράση σχεδόν αμέσως Χάρη στο 67W turbo charging, το POCO X4 Pro 5G μπορεί να φορτίσει ως το 70% σε μόλις 22 λεπτά – ένα μικρό διάλλειμα για καφέ – και να είναι πλήρως φορτισμένο σε μόλις 41 λεπτά [3]. Επίσης το POCO X4 Pro 5G προσφέρει μια ασυναγώνιστη εμπειρία ψυχαγωγίας καθώς διαθέτει διπλά ηχεία για δυνατό και καθαρό στερεοφωνικό ήχο και μηχανισμό Z-axis γραμμικό μοτέρ για ισχυρότερες δονήσεις, με ρεαλιστικότερο και πιο ακριβές feedback κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τέλος, η συσκευή υποστηρίζει το ολοκαίνουργιο MIUI 13, με νέα features και βελτιώσεις στην απόδοση ώστε να τελειοποιήσει την εμπειρία των χρηστών. 

Σημειώσεις 

[1] Η υποστήριξη και η συμβατότητα των memory cards ενδέχεται να διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Τα 6GB μπορούν να επεκταθούν στα 8GB και τα 8GB στα 11GB.

[2] Τα δεδομένα βασίζονται σε εσωτερικές δοκιμές. Τα πραγματικά αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν.

[3] Τα δεδομένα βασίζονται σε εσωτερικές δοκιμές. Τα πραγματικά αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης