Στο Qualcomm Snapdragon Tech Summit 2020, η realme ανακοίνωσε ότι θα είναι από τους πρώτους κατασκευαστές που θα χρησιμοποιήσουν το Snapdragon 8XX, την τελευταία πλατφόρμα της Qualcomm 5G. Η νέα ναυαρχίδα της realme θα ονομάζεται “Race” και θα υποστηρίζεται από το Snapdragon 888 και το όνομα της δείχνει ότι θα φέρει πολύ γρήγορες ταχύτητες και υψηλές αποδόσεις.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της realme, Sky Li, δήλωσε στην ομιλία του στο Tech Summit 2020 ότι “η Qualcomm ήταν πάντα ένας από τους σημαντικότερους μας συνεργάτες. Η realme έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη του “Race” πριν από μερικούς μήνες και υπόσχεται να είναι για άλλη μια φορά ένα προϊόν που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες των χρηστών σε όλο τον κόσμο”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία smartphone στον κόσμο, συνεργάζεται στενά με την Qualcomm από την ίδρυσή της για να φέρει δεκάδες υψηλής ποιότητας ισχυρά smartphone σε καταναλωτές σε όλο τον κόσμο από την εποχή 4G έως την εποχή 5G. Το 2020, η realme ήταν ένας από τους πρώτους κατασκευαστές που χρησιμοποίησαν πλατφόρμες κινητής τηλεφωνίας Qualcomm Snapdragon 865 και 765G. Το realme X50 Pro 5G με Snapdragon 865 και το realme X50 5G με Snapdragon 765G έχουν αναγνωριστεί ευρέως από τις αγορές παγκοσμίως.

Η πλατφόρμα Snapdragon 888 5G για κινητά, με την ισχυρή απόδοσή της και τις κορυφαίες δυνατότητες 5G, έχει φέρει νέες δυνατότητες για την ανάπτυξη της νέας  ναυαρχίδας “Race” της realme, ειδικά όσον αφορά τις δυνατότητες παιχνιδιών, βίντεο και επικοινωνίας, ωθώντας την εμπειρία του χρήστη σε ένα νέο επίπεδο και να γίνει το ισχυρό πλεονέκτημα για τη νέα ναυαρχίδα της realme. Ακολουθώντας το “Dare to Leap”, η realme θα συνεργαστεί με την Qualcomm για να ξεπεράσει τις προσδοκίες και να φέρει μία νέα εμπειρία απίστευτων επιδόσεων 5G σε νέους χρήστες σε όλο τον κόσμο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης