To DxOMark, το πλέον έγκριτο site για τα τεστ των φωτογραφικών μέσων, δοκίμασε τη νέα ναυαρχίδα της Huawei, το P50 Pro, και του χάρισε το κορυφαίο σκορ που έχει δώσει σε κάμερα κινητού έως τώρα.
 

Η κάμερα του P50 Pro έφτασε τους 144 πόντους και κέρδισε έτσι την πρώτη θέση. Η selfie camera επίσης κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση με σκορ 106.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πιο συγκεκριμένα, ο βασικός αισθητήρας των 50MP και ο μονοχρωματικός των 40MP παραδίδουν κορυφαία αποτελέσματα, με ακριβή χρώματα, μεγάλο δυναμικό εύρος και εξαιρετική λεπτομέρεια. Η λεπτομέρεια στις zoomed φωτογραφίες με την περισκοπική κάμερα των 64MP επίσης είναι κορυφαία, με χαμηλά επίπεδα θορύβου και μεγάλο δυναμικό εύρος. Ακόμη ένα υψηλό σημείο είναι οι νυχτερινές φωτογραφίες με πολύ καλή έκθεση, γρήγορο autofocus και σωστό χειρισμό των τόνων του δέρματος.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα videos επίσης έχουν πολύ καλό exposure και δυναμικό εύρος μαζί με σταθερές επιδόσεις για το autofocus. Η selfie είχε χαμηλά επίπεδα θορύβου και πολύ καλή λεπτομέρεια τόσο σε εσωτερικό, όσο και σε εξωτερικό χώρο, αλλά και αποδοτική σταθεροποίηση.
 

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης