Η Xiaomi, ο παγκόσμιος τεχνολογικός ηγέτης, ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση του νέου Redmi Note 11 στην ελληνική αγορά. Η νέα συσκευή ξεπερνά κάθε πρόκληση στη μεσαία κατηγορία smartphones, προσφέροντας στους Xiaomi Fans μια μοναδική εμπειρία χρήσης καθώς και χαρακτηριστικά που συναντώνται σε συσκευές επιπέδου ναυαρχίδας.

Η Xiaomi συνεχίζει να κάνει τη διαφορά στη κάμερα, την οθόνη, την ταχύτητα φόρτισης και τη συνδεσιμότητα, ξεπερνώντας κάθε πρόκληση από τον ανταγωνισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάμερα

Χάρη στο σύστημα τετραπλής κάμερας που διαθέτει, το Redmi Note 11 αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για να κρατάμε ζωντανές τις καθημερινές μας αναμνήσεις με φωτογραφίες και βίντεο, εύκολα και άψογα! Χάρη στη κύρια κάμερα των 50ΜΡ, μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες μεγάλης ευκρίνειας, ενώ με την υπερευρυγώνια κάμερα των 8ΜΡ μπορούν να γίνουν λήψεις φωτογραφιών με εύρος έως και 118 μοίρες ώστε να μη χάνετε καμία λεπτομέρεια. Επιπλέον, με την κάμερα πεδίου βάθους στα 2ΜΡ μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φυσικό bokeh στα πορτρέτα σας. Τέλος, το Redmi Note 11 έρχεται με μπροστινή κάμερα στα 13ΜΡ για τις πιο όμορφες selfies.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οθόνη
 

Η μεγάλη οθόνη στις 6,43 ίντσες -FHD+ AMOLED DotDisplay-, του Redmi Note 11 φέρνει την AMOLED εμπειρία σε όλους. Με ρυθμό ανανέωσης οθόνης στα 90Hz και ρυθμό ανάγνωσης αφής στα 180Hz, η συσκευή προσφέρει μια αδιάκοπη εμπειρία χρήσης χωρίς διακοπές στη θέαση και χωρίς προβλήματα στην χρήση της.

Mε 1000 nits φωτεινότητας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή ακόμα και υπό ηλιοφάνεια, για να μην υπάρχει κανένα εμπόδιο στη χρήση της.

Ταχύτητα
 

Το Redmi Note 11 έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon® 680, με τεχνολογία 6nm για υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον, η συσκευή διατίθεται με υψηλής περιεκτικότητας μπαταρία 5.000mA, ενώ χάρη στο φορτιστή των 33W, το Redmi Note 11 φορτίζει πλήρως εντός μιας  ώρας*.

Χαρακτηριστικά
 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης