H Sony είχε παρουσιάσει πριν μερικές εβδομάδες για πρώτη φορά το χειριστήριο του PlayStation 5, όπως επίσης είχαμε μάθει και αρκετές πληροφορίες για το hardware. Δεν είχαμε ιδέα όμως μέχρι σήμερα πώς ακριβώς θα ήταν εμφανισιακά η συσκευή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο event που έγινε πριν λίγες ώρες, η εταιρεία έδειξε για πρώτη φορά παιχνίδια του PS5 και στο τέλος της παρουσίασης έδειξε και τον σχεδιασμό της κονσόλας επιτέλους.
 

Ο σχεδιασμός ακολουθεί το ασπρόμαυρο μοτίβο, όπως και το χειριστήριο που ήδη είχαμε δει. Διαθέτει πολύ ιδιαίτερο σχήμα, αφού οι γραμμές του καμπυλώνουν ασύμμετρα. Ενώ είναι λευκή στις εξωτερικές πλευρές, το μέσο της είναι μαύρη με το φως που προβάλλει να είναι μπλε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανακοινώθηκε ότι η κονσόλα θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις: μια στάνταρ και μία χωρίς οδηγό για οπτικό μέσο (disc drive). Η δεύτερη είναι “digital-only” έκδοση που δεν δέχεται Blu-ray και θα παίζει τα παιχνίδια αποκλειστικά μέσω πρόσβασης στο διαδίκτυο. Προφανώς θα είναι και πιο φθηνή από την πρώτη έκδοση, όμως δεν ανακοινώθηκαν τιμές.

Παράλληλα, την εμφάνισή τους έκαναν και μερικά περιφερειακά με αντίστοιχο χρωματικό και σχεδιαστικό μοτίβο: μια βάση φόρτισης για το χειριστήριο, μια PlayStation HD κάμερα, ένα media control (τηλεκοντρόλ) κι ένα νέο 3D audio headset (ακουστικά).

Για να δείτε ολόκληρη την παρουσίαση και τα παιχνίδια, πατήστε εδώ.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης