Νέο πικάπ της Audio Technica - Επιστρέφει το βινύλιο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020, 20:48
Νέο πικάπ της Audio Technica - Επιστρέφει το βινύλιο

Η αναγέννηση του βινυλίου τα τελευταία χρόνια είναι γεγονός και το Public φέρνει πρώτο και σε αποκλειστικότητα το νέο πικάπ της Audio-Technica για να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική στην καλύτερη ποιότητα.


Το Public φέρνει αποκλειστικά το νέο μοντέλο της Audio-Technica, το πικάπ AT-LPW40WN. Με την έλευση του νέου πικάπ, το Public γίνεται η πρώτη και μοναδική αλυσίδα στην Ελλάδα και η τρίτη πανευρωπαϊκά που διαθέτει το συγκεκριμένο προϊόν, για όλους τους λάτρεις του βινυλίου.


Με εμπειρία πάνω από 50 χρόνια η Audio-Technica παρουσιάζει το νέο της μοντέλο, το πικάπ AT- LPW40WN, το οποίο εντυπωσιάζει με το μοντέρνο του σχεδιασμό. Η βάση του αποτελείται από ξύλο και έχει φινίρισμα σκούρας καρυδιάς, προσφέροντας υψηλότερη ποιότητα ήχου. Επίσης, ενσωματωμένο στο νέο πικάπ είναι το phono stager με διακόπτη on/of αλλά και κάλυμμα για προστασία από την σκόνη. Αναλυτικά, κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου πικάπ AT-LPW40WN:
 

  • Πλήρως χειροκίνητη λειτουργία μετάδοσης κίνησης με δύο ταχύτητες: 33-1/3 και 45 σ.α.λ.
  • Διαθέτει σύστημα αισθητήρα ταχύτητας για τη διατήρηση της ακριβούς ταχύτητας περιστροφής του δίσκου
  • AT-HS4 καθολική κεφαλή ½ και κεφαλή AT-VM95E Dual Moving Magnet phono με ελλειπτική γραφίδα 0.3 x 0,7 χιλιοστά
  • Ευθύγραμμος βραχίονας με ανθρακονήματα και υδραυλικό έλεγχο ανύψωσης με δυνατότητα κλειδώματος
  • Αντιολισθητική πλάκα MDF
  • Βάρος 4,7 κιλά


Τα παραπάνω χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου της Audio-Technica, δίνουν την ευκαιρία στους λάτρεις του είδους να εξερευνήσουν τις νέες τεχνολογίες και δυνατότητες που προσφέρει, σε ένα μοντέλο που είναι ο απόλυτος συνδυασμός του κλασικού και μοντέρνου.Αν ανυπομονείτε λοιπόν και εσείς για μία νέα ποιοτική εμπειρία ήχου, αποκλειστικά στα καταστήματα Public ή στο public.gr, μπορείτε να αποκτήσετε το νέο πικάπ, δίνοντας ζωή στα αγαπημένα σας βινύλια ή για να κάνετε ένα πραγματικά ξεχωριστό δώρο στους αγαπημένους σας!

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020, 20:48