H Paramount+, η συνδρομητική υπηρεσία της Paramount, ανακοίνωσε μαζί με το πρώτο πλήρες trailer, την ημερομηνία κυκλοφορίας για τη νέα πολυαναμενόμενη σειρά, που βασίζεται στην πασίγνωστη σειρά βιντεοπαιχνιδιών, Halo.
 

To πρώτο teaser είχε κάνει την εμφάνισή του πριν μερικούς μήνες στα The Game Awards και πλέον μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από την πρώτη σεζόν με το παρακάτω trailer, που διαρκεί κάτι παραπάνω από 2 λεπτά.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η σειρά είχε ανακοινωθεί πίσω στο 2013, με την παραγωγή της να αντιμετωπίζει πολλαπλά προβλήματα, όμως ο όμιλος ViacomCBS ανακοίνωσε πέρυσι ότι θα έκανε την πρεμιέρα της επιτέλους στο Paramount+. O Pablo Schreiber (American Gods) έχει αναλάβει τον ρόλο του θρυλικού χαρακτήρα Master Chief και η σειρά αναμένεται να αναδείξει τις ιδιαίτερα υψηλες αξίες παραγωγής της.

Μετά το trailer, που μόλις κυκλοφόρησε, προκλήθηκε σάλος στα social media με τους fans να ωρύονται για τη νέα εμφάνιση της Cortana, αλλά και για τη φωνή του Master Chief, που αναμενόμενα διαφέρει σε σχέση με αυτήν του Steve Downes, που ακούγεται σε όλα τα παιχνίδια της σειράς.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τηλεοπτική σειρά Halo θα γίνει διαθέσιμη στο Paramount+ στις 24 Μαρτίου.
 

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης