Η LG Electronics (LG) παρουσίασε το πρώτο της gaming laptop (μοντέλο 17G90Q) στην έκθεση CES 2022, επεκτείνοντας την premium σειρά UltraGear και προκαλώντας ενθουσιασμό στους παίκτες σε όλο τον κόσμο. Ένα ισχυρό μοντέλο με κομψό σχεδιασμό, το βραβευμένο Laptop με “CES 2022 Innovation Award” προσφέρει στον χρήστη μία μοναδική gaming εμπειρία, που μπορεί να την απολαύσει οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.

Η νέα πρόταση της LG διαθέτει επεξεργαστή Intel® Tiger Lake H 11ης γενιάς, κάρτα γραφικών NVIDIA GeForceTM RTX 3080 Max-Q, μνήμη dual-channel και εξαιρετικά γρήγορο dual SSD setup. Εκτός από το IPS πάνελ, 17 ιντσών με χρόνο απόκρισης 1ms  και ρυθμό ανανέωσης 300Hz, το gaming laptop LG UltraGear εξασφαλίζει καθηλωτικό, απρόσκοπτο gameplay ακόμα και για τα PC games με τα πιο απαιτητικά γραφικά, χάρη στο πιο πρόσφατο και κορυφαίο hardware. Επίσης, το σύστημα ψύξης της LG με θάλαμο ατμού (vapor chamber) διατηρεί το laptop στη σωστή θερμοκρασία, ακόμη και μετά από πολύωρη χρήση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχοντας το ίδιο DNA με τα LG gram, το μοντέλο 17G90Q έχει βελτιωμένο και εξαιρετικά αναβαθμισμένο σχεδιασμό φορητότητας. To νέο, λεπτό φορητό laptop διαθέτει μεγάλη οθόνη και εντυπωσιακή μπαταρία 93Wh, διατηρώντας παράλληλα πάχος κάτω από 21,4 χιλιοστά και βάρος μικρότερο από 2,7 κιλά. Επιπλέον, αποτελείται από περίβλημα αλουμινίου που προσφέρει κομψότητα και ανθεκτικότητα, ενώ το σήμα UltraGear σε σχήμα φτερού στο εξωτερικό του, επικοινωνεί με σαφήνεια την ισχύ και την ποιότητα για την οποία είναι γνωστή το premium gaming brand της LG.

Το 17G90Q αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο την εμπειρία παιχνιδιού μέσω του gaming software της LG, LG UltraGear Studio, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις των παιχνιδιών και να παρακολουθούν μια ποικιλία δεδομένων απόδοσης – συμπεριλαμβανομένων των ρολογιών CPU, GPU TDP, καθώς και ρυθμό κοινής χρήσης μνήμης (memory share rate) σε πραγματικό χρόνο. Και μια εντελώς μοναδική ρύθμιση, είναι η δυνατότητα που δίνεται στους χρήστες να επιλέγουν και να εφαρμόζουν διαφορετικό χρώμα σε κάθε πλήκτρο του RGB πληκτρολογίου του φορητού laptop.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί με την εξατομίκευση επόμενου επιπέδου, την ταχύτητα και την ανώτερη ποιότητα εικόνας, το gaming laptop, LG UltraGear προσφέρει ρεαλιστικό, τρισδιάστατο ήχο με το ενσωματωμένο 2 Way σύστημα ηχείων. Υποστηρίζοντας το DTS:X Ultra, τα ηχεία μεταδίδουν με ακρίβεια τον ήχο από το gaming περιβάλλον, βοηθώντας τους παίκτες να αντιληφθούν τη θέση των συμπαικτών τους και να εντοπίσουν τους αντιπάλους τους πιο εύκολα. Επιπλέον, το μοντέλο 17G90Q έρχεται με το ασύρματο Intel®  Killer™, το οποίο εγγυάται γρήγορη και σταθερή σύνδεση δικτύου για εμπειρίες online παιχνιδιών χωρίς καθυστέρηση και απογοήτευση.
«Το gaming laptop, LG UltraGear, έχει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να υποστηρίξει όλα τα νέα παιχνίδια υψηλών προδιαγραφών, παρέχοντας ομαλό, διαδραστικό gameplay, κάτι το οποίο αναζητούν όλοι οι παίκτες», δήλωσε ο Seo Young-jae, senior vice president και Επικεφαλής του IT business unit της LG Electronics Business Solutions Company. «Το μοντέλο 17G90Q, είναι το πρώτο που διαφοροποιείται από τα ανταγωνιστικά προϊόντα εξαιτίας του premium υλικού του, της γενναιόδωρης, υψηλής ποιότητας οθόνης και του κομψού, ελαφρύ σχεδιασμού, που μεγιστοποιεί την ευκολία και τη φορητότητα».

Προδιαγραφές

Διαθεσιμότητα

Το πρώτο gaming laptop της LG θα είναι αρχικά διαθέσιμο, το πρώτο τρίμηνο του 2022 στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Νότια Κορέα, με άλλες αγορές να ακολουθούν. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη σειρά LG UltraGear, επισκεφθείτε το www.LG.com/CES2022 ξεκινώντας από τις 08:00 PST στις 4 Ιανουαρίου.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης