Εκπτώσεις, προνόμια και επιβραβεύσεις: Οι επιλογές είναι πολλές και ανάμεσά τους αυτή που ανταποκρίνεται ακριβώς στις ανάγκες σου – και μπορείς να την αποκτήσεις εύκολα online.
 

Η καθημερινότητά σου περιλαμβάνει περιόδους εργασίας και χαλάρωσης, αλλά και πολλά περισσότερα. Υποχρεώσεις, πληρωμές και λοιπές αγορές κάθε είδους δίνουν το “παρών” και πρέπει συνεχώς να καλύπτεις ανάγκες, αλλά και να βρίσκεις τους τρόπους να αποκτάς ό,τι χρειάζεσαι ή επιθυμείς χωρίς να εξαντλείς τις οικονομικές σου δυνατότητες. Μία πιστωτική κάρτα έχει αναλάβει να σηκώνει το βάρος πολλών από τις καθημερινές σου δαπάνες, είτε αφορούν έξοδα τα οποία δεν μπορείς να αποφύγεις, είτε κάτι που χρειάζεσαι πραγματικά και είναι απαραίτητο στη ζωή σου, είτε ακόμη και αγορές που απλά θα σου φτιάξουν τη διάθεση ή θα σε ανανεώσουν σε μία περίοδο που ίσως το χρειάζεσαι πιο πολύ από ποτέ. Και όχι μόνο – μια πιστωτική κάρτα σου επιτρέπει να κάνεις ηλεκτρονικές αγορές, ανέπαφες συναλλαγές, αλλά και σου προσφέρει πολλά προνόμια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποια πιστωτική κάρτα, όμως, είναι η κατάλληλη για εσένα; Σ’ αυτό το κομμάτι, οι επιλογές τα τελευταία χρόνια είναι αρκετές, καθώς υπάρχουν διαθέσιμες λύσεις που θα ταιριάξουν στον καθένα, όποιες κι αν είναι οι προσωπικές ανάγκες ή επιθυμίες του. Η τράπεζα μπορεί να σε βοηθήσει  στην επιλογή  κάνοντάς σου κάποιες προτάσεις και, μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις παρέχει μέσα από το site της τα εργαλεία εκείνα που θα σε οδηγήσουν στην κατάλληλη επιλογή. Μπορείς όμως να επιλέξεις και στοχευμένα την κάρτα της προτίμησής σου, και να την αποκτήσεις χωρίς καν να χρειαστεί να πας στην τράπεζα.
 

Ας ξεκινήσουμε με μία κλασική επιλογή: οι περισσότεροι επιλέγουν μία κάρτα που συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα επιβράβευσης της τράπεζας μπορείς όμως να αποκτήσεις και κάρτες με τις οποίες θα έχεις συγκεκριμένα προνόμια. Υπάρχουν διαθέσιμες πιστωτικές που προσφέρουν, για παράδειγμα, εκπτώσεις σε λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας, ώστε να μειώνεις το μηνιαίο κόστος της επικοινωνίας σου, μαζί πάντα με άλλα προνόμια αγορών. Μπορείς ακόμη να αποκτήσεις κάποια κάρτα που προσφέρει εκπτώσεις σε εμπορικά καταστήματα και άλλες επιχειρήσεις, ώστε να επωφελείσαι από τις ανάλογες αγορές που θα κάνεις ως πελάτης τους. Μία επιπλέον επιλογή είναι μία πιστωτική που θα σου προσφέρει προνόμια στις αγορές σου σε κάποια μεγάλη αλυσίδα σουπερμάρκετ – μία λύση κατάλληλη για οικογένειες που αρκετό μέρος του οικογενειακού τους προϋπολογισμού πηγαίνει σε  τέτοιου είδους αγορές. Έχεις ακόμη τη δυνατότητα να επιλέξεις τη χρήση μίας πιστωτικής κάρτας με την οποία θα στηρίξεις κάποιον οργανισμό ή εκστρατεία, χωρίς να επιβαρύνεσαι επιπλέον για τις αγορές σου. Κατά περίπτωση προσφέρονται και πιο προσωποποιημένες λύσεις, όπως π.χ. για φοιτητές, στρατιωτικούς ή και απόφοιτους κάποιου μεγάλου εκπαιδευτικού ιδρύματος, με προνόμια που αντιστοιχούν στο συγκεκριμένο κοινό.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτι που ίσως δεν γνώριζες είναι πως έχουν ήδη αρχίσει να είναι διαθέσιμες κάρτες που έχουν κατασκευαστεί με τη νέα γενιά πλαστικού διαθέτοντας κάθετο και μοντέρνο design – το οποίο γεφυρώνει τη φυσική και την ψηφιακή τους εμφάνιση που  αναμένεται σταδιακά να επικρατήσει ως σχεδιασμός στις πιστωτικές κάρτες στο μέλλον.

Αποκτάς τη νέα σου πιστωτική κάρτα μέσα σε 10 λεπτά
 

Πόσο απλή είναι, ωστόσο, η διαδικασία απόκτησης της δικής σου πιστωτικής; Πλέον, είναι πιο εύκολη από ποτέ και μπορεί να γίνει σε χρόνο-ρεκόρ, χωρίς καν να βγεις από το σπίτι σου. Και αυτό γιατί μπορείς να αποκτήσεις και online την πιστωτική κάρτα Visa ή Mastercard της προτίμησής σου, χωρίς να πρέπει να επισκεφθείς κάποιο κατάστημα ή να ταλαιπωρηθείς από τους τρέχοντες περιορισμούς. Αν έχεις ήδη κωδικούς για την είσοδό σου στο ασφαλές περιβάλλον του e-Banking, μπορείς να κάνεις εύκολα και γρήγορα την αίτησή σου. Μπορείς μάλιστα, αν το επιθυμείς, να απαντήσεις σε κάποιες σύντομες ερωτήσεις, ώστε το σύστημα να σου προτείνει την κάρτα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου, αν δεν έχεις ήδη αποφασίσει ποια κάρτα σου ταιριάζει. Στη συνέχεια, επιβεβαιώνεις τα στοιχεία σου και συμπληρώνεις κάποια επιπλέον, επιλέγεις τρόπο επικοινωνίας και διεύθυνση παραλαβής και υπογράφεις τη σύμβαση ηλεκτρονικά και με ασφάλεια. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, παρακολουθείς online την πορεία της νέας πιστωτικής σου μέχρι να την παραλάβεις στη διεύθυνση την οποία έχεις επιλέξει. Με τη βοήθεια της νέας σου πιστωτικής κάρτας, έχεις πλέον τη δυνατότητα να χτίζεις πανεύκολα το αφορολόγητό σου και να απολαμβάνεις πλεονεκτήματα όπως η πραγματοποίηση ηλεκτρονικών και ανέπαφων συναλλαγών με ασφάλεια.
 

Τέλος, αυτή την περίοδο, είναι διαθέσιμη και μία συμφέρουσα προσφορά: Οι πελάτες οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν την αίτησή τους για απόκτηση πιστωτικής κάρτας μέσω e-Banking στη Eurobank έως τις 15/03/2021 και θα πραγματοποιήσουν με τη νέα τους κάρτα, έως και τις 30/04, αγορές συνολικής αξίας 30€, θα κερδίσουν 30 ευρώ €πιστροφή. (Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης