«Περίπου 700.000 καπνιστές εγκατέλειψαν το κάπνισμα χάρις στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, δηλώνει η Εθνική Ιατρική Ακαδημία της Γαλλίας, τονίζοντας ότι είναι λιγότερο επιβλαβές από το συμβατικό και βοηθά να σταματήσει και να μειωθεί η κατανάλωση καπνού.

Μεταξύ άλλων το συγκεκριμένο δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Η θέση που εξέφρασε η Εθνική Ιατρική Ακαδημία της Γαλλίας το 2015 συμβούλευε για να εγγυηθεί η ασφάλεια των προϊόντων, να δηλωθούν οι ουσίες που υπάρχουν στα υγρά αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου και ειδικότερα να απαγορεύεται η πώλησή τους σε ανηλίκους καθώς και η διαφήμιση και η χρήση όπου απαγορεύεται το κάπνισμα.

Αυτό συμβαίνει σήμερα στη Γαλλία, όπου τα ηλεκτρονικά τσιγάρα υπόκεινται σε πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας, σε αντίθεση με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτή η κρίση εμπιστοσύνης θα μπορούσε να προκαλέσει το θάνατο χιλιάδων καπνιστών, αφού ο καπνός σκοτώνει τους μισούς συστηματικούς χρήστες.

Μη συγχέετε το δοχείο υγρού ηλεκτρονικού τσιγάρου με την τοξικότητα του περιεχομένου του. Η Αμερικανική επιδημία βλάβης των πνευμόνων οφείλεται σε εκτροπή στη χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου, επειδή, μετά την αρχική αμφισβήτηση, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) αναγνωρίζουν ότι αυτή η εκτροπή είναι η κύρια αιτία αυτής της επιδημίας που έπληξε σχεδόν 2.200 άτομα σε 42 Πολιτείες με 42 θανάτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μην κατηγορείτε το μέσο ότι είναι επιβλαβές όταν το περιεχόμενο είναι πραγματικά επιβλαβές και υπεύθυνο για τον υγειονομικό συναγερμό στις ΗΠΑ”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης