Το μεσημέρι ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, συνοδευόμενος από τον Γιώργο Σιγάλα και στελέχη του Δήμου Πειραιά, πήγε στο στάδιο Καραϊσκάκη για να τιμήσει με τον δικό του τρόπο τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7.
Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, απαγόρευσαν στον Δήμαρχο να παραστεί αύριο Σάββατο στο μνημόσυνο για τα θύματα που θα γίνει στο γήπεδο, ο ίδιος ο Δήμαρχος, σεβόμενος την απόφαση τους, αποφάσισε να καταθέσει στεφάνι σήμερα στο μνημείο που έχει στήσει ο Δήμος απέναντι από το γήπεδο Καραϊσκάκη, στην πλατεία θυμάτων Θύρας 7.

Το σχόλιο του zouglaport , επειδή πολλά ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες, είναι πως η τραγωδία και η θυσία των 21 παιδιών που έχυσαν το αίμα για την αγαπημένη τους ομάδα, πρέπει να ενώνει όλους τους φιλάθλους. Όχι μόνο εκείνους του Ολυμπιακού.
Σ αυτή την ομάδα έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει καρδιά και ψυχή και οι φίλαθλοί της είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της.
Ο Δήμαρχος Πειραιά, δηλωμένος οπαδός αυτής της ομάδας πολύ πριν ασχοληθεί με την πολιτική, είναι μέλος κι εκείνος της Ολυμπιακής οικογένειας.
Και ως τέτοιο σήμερα, έκανε το χρέος του. Όχι ως πολιτικός. Ως φίλαθλος!
Οι έχθρες ανάμεσα στους φιλάθλους της ομάδας μας, δεν έχουν θέση.
Το πόρταλ αυτό, θα παλεύει πάντα και για αυτά τα ιδανικά!

