Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Μόλις χθες ανακοινώθηκε και επίσημα ότι την αντιπροσώπευση των μοτοσικλετών Ducati αναλαμβάνει η εταιρεία Kosmocar. Με μεγάλη επιτυχία στον κλάδο των αυτοκινήτων, η συγκεκριμένη εταιρεία έχει κάθε λόγο να σχεδιάζει το μέλλον της στον «χάρτη» της μοτοσικλέτας στην Ελλάδα πραγματοποιώντας κινήσεις-ματ και ιδίως την περίοδο που διανύουμε όπου οι περισσότεροι είναι μαζεμένοι και δεν διαθέτουν χρήματα για να στηρίξουν το προϊόν τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίνηση-ματ από την Kosmocar

Σημαντική κίνηση της Kosmocar μπορεί να θεωρηθεί η επιλογή του Γιάννη Μυτιληνάκη ως επικεφαλής της μάρκας. Ο κ. Μυτιληνάκης προέρχεται από την Yamaha (και την εταιρεία Μοτοδυναμική) και θεωρείται ένα στέλεχος με πολλές ικανότητες που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω ακόμα και στην κατηγορία των πολυτελών δικύκλων. Από εκεί και πέρα και σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, οι κινήσεις που θα γίνουν αφορούν σε ένα συμφωνηθέν ετήσιο business plan της Kosmocar σε συνεργασία με την Ducati. Έτσι, στα πλάνα της εταιρείας περιλαμβάνονται ένα κεντρικό επιβλητικό κατάστημα στην Καλλιρόης, μοτοσικλέτες για δοκιμές προς πελάτες και όχι μόνο, συμμετοχή σε αγώνες του πανελλήνιου πρωταθλήματος και άλλες κινήσεις που σίγουρα δεν περιμένεις (αλλά ούτε και ο… ανταγωνισμός) τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Αυτό που αναμένουμε είναι να μάθουμε και επίσημα τους στόχους αλλά και το κέρδος που θα έχουν τόσο οι πελάτες όσοι και οι οπαδοί (που είναι και πάρα πολλοί) της θρυλικής αυτής μάρκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

*Στην κεντρική φωτογραφία η Ducati Panigale, την οποία η εισαγωγική εταιρεία θα διαθέτει και για test!

Διαβάστε επίσης: Νέος εκπρόσωπος της Ducati σε Ελλάδα και Κύπρο

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης