Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

     


Εδώ και… μήνες οι διοργανωτές του ράλι Ακρόπολις περιμένουν να εκταμιευθούν τα χρήματα που θα δοθούν στο παράβολο της συμμετοχής του εθνικού μας αγώνα στην εταιρεία Eurosport Events. Πρόκειται για ένα ποσό της τάξης των 170.000 ευρώ που ενώ ήταν δεσμευμένοι οι υπεύθυνοι να το καταβάλλουν πριν την διεξαγωγή του αγώνα (τέλη Μαρτίου) δεν το έπραξαν.

Τέλος στην αγωνία για το μέλλον του ράλι Ακρόπολις δίνει η Γενική Γραμματεία ΑθλητισμούΑυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν πλήθος συζητήσεων και φημών σχετικά με το μέλλον του Ακρόπολις στον παγκόσμια χάρτη του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όπως έχει γίνει γνωστό η καταβολή των χρημάτων είναι απαραίτητη για να μπορέσει ο εθνικός μας αγώνας να συμπεριληφθεί σε παγκόσμια πρωταθλήματα όπως είναι το WRC (παγκόσμιο πρωτάθλημα) ή το ERC (ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ράλι).


H απόφαση της ΓΓΑ δίνει ελπίδες στους φιλάθλους για να μπορούν και στο μέλλον να βλέπουν τέτοιες εικόνες...
Έδωσε τη λύση η ΓΓΑ
Με τους υπεύθυνους να αδυνατούν (παρά το γεγονός ότι υπάρχουν συμβόλαια) να πληρώσουν, η μοναδική λύση άκουγε στο όνομα Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Όπως αποδείχτηκε η αθλητική πολιτική ηγεσία μελέτησε το θέμα σε βάθος και αποφάσισε να προχωρήσει στην εκταμίευση του ποσού των 170.000 ευρώ προκειμένου η Ελλάδα να παραμείνει «παγκόσμια» όσον αφορά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα χρήματα θα δοθούν την επόμενη εβδομάδα
Αν και τα χρήματα για επιχορηγήσεις «έκλεισαν» για τις ομοσπονδίες την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου, η ΓΓΑ αποφάσισε να εκταμιεύσει το ποσό λίγες ημέρες αργότερα. Η κίνηση αυτή ήταν προγραμματισμένη για την τρέχουσα εβδομάδα αλλά οργανωτικές αλλαγές «πάγωσαν» το θέμα. Ωστόσο και σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του zougla.gr τα χρήματα θα εκταμιευθούν την ερχόμενη εβδομάδα προκειμένου η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού να τα δώσει με τη σειρά της στην Eurosport Events.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης