Το φετινό ράλι Παλλάδιο στιγματίστηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Λουκά Γιαννακούλη όταν η Porsche RSR που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας της και έπεσε σε δέντρο. Αν και τα μέτρα ασφαλείας που είχε λάβει τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός Γιώργος Πετρόπουλος, ήταν παραπάνω από τα προβλεπόμενα, η άτυχη στιγμή δεν έλλειψε με αποτέλεσμα ο έμπειρος οδηγός (και αναβάτης) Λουκάς Γιαννακούλης, γαμπρός του Γιώργου Μπόμπολα, να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο πριν την εκκίνηση στο ράλι Παλλάδιο…

Δύσκολος ο απεγκλωβισμός..
Αξίζει να αναφέρουμε πως η διαδικασία απεγκλωβισμού του, όταν έγινε το ατύχημα, ήταν εξαιρετικά δύσκολη, αφού έπρεπε να κοπεί τόσο το αυτοκίνητο όσο και το κάθισμα για να μπορέσουν τα σωστικά συνεργεία να τον βγάλουν χωρίς να υπάρξει πρόβλημα. Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zougla.gr, το αγωνιστικό αυτοκίνητο , που θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα ιστορικά που υπάρχουν στην Ελλάδα, έγινε μία άμορφη μάζα σιδερικών.

Από την πλευρά μας να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στον οδηγό (ο συνοδηγός ήδη έχει βγει από το νοσοκομείο) και να επιστρέψει και πάλι στην οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού που τόσο πολύ είχε αγαπήσει…

Διαβάστε επίσης: Ο αγώνας βάφτηκε με αίμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαλυμένη Porsche RSR στον γερανό της ΕΛΠΑ..



Λίγα λεπτά μετά το ατύχημα…

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης