Πριν από λίγες ημέρες, ολοκληρώθηκε η μοναδική εκπομπή της τηλεόρασης για τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό «Auto Sprint live». Καλεσμένοι της εκπομπής, που παρουσιάζουν οι Στράτος Φωτεινέλης και Νίκος Τσάδαρης, ήταν δύο κορυφαίοι οδηγοί, οι Λεωνίδας Κύρκος και Μάριος Ηλιόπουλος.

Χωρίς αγωνιστική άδεια…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τελευταίοι έχουν κόντρα μεταξύ τους, η οποία ξεκίνησε έπειτα από ένσταση του Ηλιόπουλου για παράνομο καύσιμο στον Κύρκο, που, όμως, δεν έγινε δεκτή, όχι από τη λέσχη που διοργάνωσε τον αγώνα, αλλά από την ΕΘΕΑ (Εθνική Επιτροπή Αγώνων), η οποία χαρακτήρισε… κακόβουλη την πράξη του οδηγού -σημειωτέον έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα αναβάσεων το 2009- επειδή έτρεχαν οι δυο τους σε διαφορετική κατηγορία. Μετά από διάφορα ευτράπελα, η ΕΘΕΑ πήρε την αγωνιστική άδεια του Ηλιόπουλου, στερώντας από τους θεατές έναν από τους κορυφαίους οδηγούς, επειδή ο εν λόγω απέσπασε, με το έτσι θέλω, το δείγμα καυσίμου κατά τη διάρκεια ακροαματικής διαδικασίας, ισχυριζόμενος ότι θίγονται τα συμφέροντά του.

Δεν πήρε θέση

Ο ίδιος ο Κύρκος, που, ως γνωστόν, έχει σαρώσει τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα, δεν πήρε καθόλου θέση για το θέμα που έχει απασχολήσει τη νομιμότητα των ελληνικών αγώνων, λέγοντας ότι η βενζίνη που βάζει, είναι αγορασμένη από την… ΕΚΟ της γειτονιάς. Η zougla.gr δημοσιεύει την τελευταία εκπομπή για τη φετινή σεζόν, «Auto Sprint live», προκειμένου να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Ωστόσο, θα θέλαμε να παραθέσουμε ορισμένες δηλώσεις που ακούστηκαν και έχουν μεγάλη σημασία, δείχνοντας ότι η διοίκηση του σπορ στην Ελλάδα είναι ανύπαρκτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΙ ΕΙΠΑΝ:

Μάριος Ηλιόπουλος
«Να πάνε να βόσκουν πρόβατα οι διευθυντές της ΕΘΕΑ, αν δεν κάνουν τη δουλειά τους»

Γιώργος Ραπτόπουλος
«Οι τεχνικοί έφοροι φέρουν μεγάλη ευθύνη»

Γιάννης Καλαιτζιάν
«Οι ελληνικοί αγώνες κινούνται στην παρανομία»

Σωτήρης Ρόκκος
«Η ΕΘΕΑ είναι ανύπαρκτη»

Νίκος Τσάδαρης
«Οι λόγοι (σ.σ. που η ΕΘΕΑ δεν άνοιξε το δείγμα) είναι παράλογοι»

Δείτε όλη την εκπομπή Auto Sprint Live

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης