Το φετινό ράλι Ακρόπολις προσμετρούσε για το ERC (ευρωπαϊκό πρωτάθλημα) και διεξήχθη σε ασφάλτινες ειδικές διαδρομές και δεν θύμιζε σε τίποτα το παλιό καλό… καθαρόαιμο Ακρόπολις.

Το κενό αυτό έρχεται να συμπληρώσει ο 4ος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος ράλι που είναι προγραμματισμένος για τις 28-29 Ιουνίου και έχει επίκεντρο την Ιτέα. Το 1ο ράλι Στερεάς Ελλάδας που διοργανώνει η ΑΣΜΑ προσμετρά παράλληλα στο κύπελλο χώματος και κάθε σκέλος αποτελεί ξεχωριστό αγώνα για τα πληρώματα που θα ακολουθήσουν το συγκεκριμένο θεσμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η πανηγυρική εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 28 Ιουνίου στην προβλήτα της Ιτέας, ενώ το κυρίως… μενού ξεκινάει την Κυριακή το πρωί με την διεξαγωή τεσσάρων ειδικών διαδρομών. Συγκεκριμένα, τα πληρώματα θα πραγματοποιήσουν  δύο περάσματα από τους Βωξίτες (Καρούτες-Προσήλιο) (09.43′ και 12.59΄) και από το Δροσοχώρι (10.41΄και 13.57΄).

Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές έως τις 20 Ιουνίου, οπότε και θα μάθουμε τόσο τον αριθμό όσο και ποια πληρώματα θα τρέξουν. Να σημειώσουμε πως το ράλι Στερεάς Ελλάδος είναι ο τελευταίος χωμάτινος πρωταθληματικός αγώνας.

Χορηγός επικοινωνίας του αγώνα όπως και όλους του πρωταθλήματος είναι το zougla.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης