Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Καλή εβδομάδα και πάνω από όλα με υγεία. Μπορεί όλοι να ευχόμαστε να βρεθεί επιτέλους μία λύση στο θέμα που απασχολεί την Ελλάδα και τους Έλληνες τα τελευταία πέντε χρόνια, όμως η ζωή συνεχίζεται και τα «Νέα της πιάτσας» ήδη έφτασαν στο 6 τους επεισόδιο!

Πολλά νέα, παρασκήνιο και παραλειπόμενα μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω τα οποία αφορούν τον κλάδο του αυτοκινήτου και είναι σίγουρο πως δεν θα τα διαβάσετε ή δεν θα τα μάθετε από πουθενά αλλού…

Όσοι θέλετε να μας στέλνετε νέα και γενικότερα θέματα για τα «Τα νέα της πιάτσας» μπορείτε να το κάνετε μέσω e mail και με την ένδειξη «για τα νέα της πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή μέσω Facebook (Vasilios Saribalidis).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


———————————————————- 

Διαβάστε παρακάτω «Τα νέα της.. πιάτσας Νο6..

Δημοσιογραφική αποστολή στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας διοργανώνει αυτή την εβδομάδα η Honda, με οδήγηση του CRV AWD με τους 160 ίππους. Για να καλύψει τις ανάγκες των περισσότερων Μέσων η εισαγωγική εταιρεία διοργανώνει τριήμερη (κάθε μέρα ξεχωριστά) αποστολή.


———————————————————- 

Παρουσίαση με πολύ γρήγορες εκδόσεις μοντέλων ετοιμάζεται εντός του Μαΐου στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο...

———————————————————-

Στις 13 Μαΐου στο μουσείου Οίνου και μετά από πολύ καιρό η Hyundai πραγματοποιεί δημοσιογραφική παρουσίαση. Αυτή τη φορά θα δείξει στους δημοσιογράφους τη νέα γενιά του i20.

———————————————————-

Ποιος διευθυντής δημοσίων σχέσεων μεγάλης εισαγωγικής εταιρείας έχει χόμπι την αγιογραφία; Ο Θανάσης Αγγελής της εταιρείας Kosmocar A.E.

 


———————————————————-

Επεκτείνεται ακόμα περισσότερο στον κλάδο του αυτοκινήτου ο όμιλος Χαλκιάς. Έτσι, μετά την αντιπροσωπεία της Nissan (κάθετη μονάδα), τα service για αυτοκίνητα Renault, Dacia (που έχει στην Αθήνα) και το ΚΤΕΟ στα Φάρσαλα ανοίγει και δεύτερο (ΚΤΕΟ) στην Λαμία. Σίγουρα πρόκειται για έναν σοβαρό… παίκτη στην αγορά του αυτοκινήτου…


———————————————————-

Χρόνισε στην θέση του PR Manager στο BMW Group Hellas ο Κώστας Διαμαντής. Του ευχόμαστε να συνεχίσει έτσι δυνατά για πολλά χρόνια…



———————————————————-

Συνεργασία με την εταιρεία V&O ξεκίνησε η Goodyear Dunlop Hellas προκειμένου να ενημερώνει τον Τύπο με δελτία για τα δρώμενα της εταιρείας…


———————————————————-

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα δοθούν σε 500 σχεδόν παιδιά, κράνη ποδηλάτου!!! Η δράση αφορά την εθελοντική ομάδα Μεγάρων «Κούρος» που θα κάνει πράξη αυτό που έχει ανακοινώσει, την ερχόμενη Παρασκευή 8 Μαΐου. Με αυτό τον τρόπο θέλει να στείλει το μήνυμα και να ευαισθητοποιήσει μικρούς και μεγάλους στο θέμα του προστατευτικού κράνους!

 


———————————————————-

Νέα συνεργασία, αυτή τη φορά με την Δέλτα Τηλεόραση που εκπέμπει σε Θράκη και Κεντρική Μακεδονία, για τις εκπομπές του Στράτου Φωτεινέλη. Συγκεκριμένα έκλεισε συμφωνία για θα ενταχθούν στο πρόγραμμα οι εκπομπές «Πάνω από τα Όρια», «Παγκόσμια και Πανελλήνια Πρωταθλήματα Αυτοκινήτου» και «R-Evolution».



———————————————————-

Η εταιρεία Παντόπικος (Ford – Volvo – Honda – Mitsubishi) επεκτάθηκε ακόμα περισσότερο και πλέον διαθέτει δικό της χώρο (επί της Ιερά οδού) όπου σταθμεύει τα αυτοκίνητά της. Ο όγκος δουλειάς ήταν τέτοιος που πλέον δεν χώραγαν και γι’ αυτό επεκτάθηκαν!!!


 
———————————————————-

Νέο lay out στην ιστοσελίδα της ετοιμάζει η BMW Hellas. Θα βρίσκεται στον αέρα μετά το καλοκαίρι…

———————————————————-

Αισιόδοξα ξεκίνησε η χρονιά από πλευράς ταξινομήσεων νέων αυτοκινήτων και στη Θεσσαλονίκη. Κατά το α΄ 3μηνο, παρά τις εκλογές και τα Euroworking group, έδειξε ότι η αγορά προσπαθεί να βρει το χαμένο βηματισμό της. Στο διάστημα αυτό ταξινομήθηκαν συνολικά 1.292 καινούργια αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη, έναντι 1.168 πέρσι, δηλαδή 124 περισσότερα.

———————————————————-

Στην εφημερίδα Αγορά αλλά και στην ιστοσελίδα enikonomia.gr αρθογραφεί πλέον ο δημοσιογράφος Γιώργος Ανδρής

———————————————————-

Στις 25 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το ετήσιο συνέδριο συνεργατών Honda moto της εταιρείας Αδερφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ. Η ημερομηνία επιλέχτηκε για να μπορούν οι συνεργάτες της εν λόγω εταιρείας να επισκεφτούν και το Scooter Festival.

———————————————————-

Ο Δημήτρης Σπυράκης πρέπει να είναι ο Έλληνας δημοσιογράφος αυτοκινήτου με τις περισσότερες παρουσίες στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης. Όπως ο ίδιος λέει δεν χάνει με τίποτα την έκθεση με τα νέα μοντέλα. Προφανώς δεν μας έχει ξεκαθαρίσει ποια μοντέλα εννοεί…

 


———————————————————-

Υποτροφία κατάφερε να κερδίσει στα μαθηματικά, η κόρη της διευθύντριας δημοσίων σχέσεων του Fiat Group Automobiles Hellas, Κορίνας Πατέλη. Συγχαρητήρια και εις ανώτερα…


———————————————————-

Τέλη του μήνα θα ανακινηθούν τα νέα μέλη του ελληνικού COTY (Car Of The Year). Οι δημοσιογράφοι που έχουν κάνει μέχρι στιγμής αίτηση (μπορεί να κάνουν αίτηση και άλλοι) είναι οι, Στέργιος Μανώλης, Βαγγέλης Παμπούκης, Γιάννης Σκουφής, Κώστας Στέφου και Τάκης Τρακουσέλης. Την τελική απόφαση θα πάρει η Γενική Συνέλευση.

———————————————————-

Για 5η συνεχή χρονιά διεξάγεται το Auto Xclusive Deal, στο MEC Παιανίας. Πρόκειται για έκθεση cars, Formula 3 και αντίκες. Ημερομηνία διεξαγωγής 8-11 Μαΐου.

———————————————————-

Τέσσερις δημοσιογράφοι έτρεξαν με την BMW Team στον φετινό Ημιμαραθώνιο. Οι, Βασίλης Σαρημπαλίδης, Κώστας Μήτσου, Παντελής Πατέλος και Σπύρος Χώτος. Στην φωτογραφία και η πρωταθλήτρια, κατοχος του ρεκόρ Μαραθωνίου στις γυναίκες, Μαρία Πολύζου!

———————————————————-

Η εφαρμογή στην επίσημη ιστοσελίδα της Volvo που αφορά δοκιμή αυτοκινήτου δεν… λειτουργεί.

 

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 1…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 2…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 3…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 4…


Διαβάστε επίσης:
Τα νέα της πιάτσας, 5…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης