Με σύγχρονο σχεδιασμό, κορυφαία επίπεδα άνεσης και ασφάλειας, πλούσιο εξοπλισμό και ισχυρούς και αποδοτικούς κινητήρες, η τρίτη γενιά της Octavia είναι πιο ολοκληρωμένη από ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο μεσαίο οικογενειακό μοντέλο της τσεχικής φίρμας θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στις αρχές του επόμενου μήνα. Διακρίνεται για την απίστευτη ευρυχωρία του εσωτερικού και το μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ της κατηγορίας (590 λίτρα). Για πρώτη φορά φέρει στον εξοπλισμό εννέα αερόσακους και όλα τα προηγμένα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας.

Ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού, περιλαμβάνονται αναδιπλούμενες θήκες στο δάπεδο, ξύστρα πάγου στην τάπα του ρεζερβουάρ, ακόμα και κάδος απορριμμάτων! στην εσωτερική θήκη της πόρτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στους κινητήρες, η έκδοση 1,6 TDi με τους 105 ίππους έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, επιτυγχάνοντας εκπομπές ρύπων μόλις 99 γρ./χλμ. και κατανάλωση 3.8 λίτρα πετρελαίου ανά 100 χιλιόμετρα. Συνολικά, η νέα Octavia προσφέρεται με τρία μηχανικά σύνολά βενζίνης και δύο diesel, ενώ αργότερα θα υπάρξει και μια έκδοση φυσικού αερίου. Όλοι  συνδυάζονται με το πακέτο «Green tec» που περιλαμβάνει Start/Stop και το σύστημα ανάκτησης ενέργειας.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης