Άφιξη στην Ελλάδα του ριζικά αναβαθμισμένου και πλέον κλασικού σε εμφάνιση scooter της Kymco. Στο νέο Like 125i τα πάντα έχουν αλλάξει, αρχής γενομένης από έναν τελείως νέο τετράχρονο τετραβάλβιδο με 1 ΕΕΚ κινητήρα, που συμορφώνεται με τις προδιαγραφές Euro4. H τεχνολογίας G3 κατασκευή του έχει γίνει με γνώμονα την ιδιαίτερα αθόρυβη λειτουργία, την ελαχιστοποίηση των τριβών και τη μειωμένη κατανάλωση.

Το γυναικείο κοινό είναι βασικός στόχος του

Τελείως νέο είναι και το ατσάλινο πλαίσιο, διπλής έναντι μονής ραχοκοκκαλιάς πλέον και με ενισχύσεις στα σημεία καταπόνησης. Η τεχνολογία S.S.C. που έχει εφαρμοστεί στην κατασκευή του εγγυάται αυξημένη σταθερότητα και παροχή περισσότερης άνεσης στους επιβαίνοντες. Παράλληλα, έχει επιτρέψει την τοποθέτηση του δοχείου καυσίμου χαμηλά στο δάπεδο, με διπλό κέρδος σε ευχρηστία και οδική συμπεριφορά. Αφενός γιατί η τάπα πλήρωσης βρίσκεται χαμηλά στην ποδιά και δεν απαιτείται άνοιγμα της σέλας σε κάθε ανεφοδιασμό και αφετέρου γιατί έχει χαμηλώσει το κέντρο βάρους προσδίδοντας στο scooter ευκολότερο και ασφαλέστερο χειρισμό. Επιπρόσθετο κέρδος είναι και η σημαντική αύξηση του χώρου κάτω από τη σέλα, που πλέον μπορεί να δεχθεί ένα κράνος και μικροαντικείμενα.
​Κινητήρας G3 με έμφαση στην οικονομία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα φρένα λέμε ναι και τα δύο δισκόφρενα, ένα σε κάθε τροχό, συνδυάζουν τη λειτουργία τους (CBS – Combined Braking System) και πλέον παρέχουν ακόμα πιο σίγουρο και ασφαλές φενάρισμα. Τα φωτιστικά σώματα είναι παντού τεχνολογίας LED, ακόμα και τα φλας. Τα ψηφιακά όργανα περιλαμβάνουν τρεις οθόνες LCD με ταχύμετρο, στροφόμετρο, στάθμη καυσίμου, χιλιομετρητές, ώρα, θερμοκρασία περιβάλλοντος και φόρτιση μπαταρίας. Όμως, υπάρχει και έκδοση με αναμονή για το επαναστατικό πολυόργανο της Kymco (τεχνολογία Noodoe), το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σαν έξτρα εκτοξεύοντας τις δυνατότητες των multimedia εφαρμογών. Στο ντουλαπάκι για μικροαντικείμενα της ποδιάς -που κλειδώνει- υπάρχει και παροχή USB για φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών.

Η τιμή του καθορίστηκε στα 2.795€ και περισσότερα για το μοντέλο μπορείτε να δείτε εδώ . 

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να το δείτε στην παρουσίασή του στην έκθεση του Μιλάνου :

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης