Ο λόγος για τον Jonas Folger, τον άκρως συμπαθή και φέρελπι αναβάτη, που μόλις πέρυσι ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία αγωνιζόμενος με την ομάδα Yamaha Tech 3. Και ενώ ήταν στο πρόγραμμα να αγωνιστεί και φέτος, ήρθε η ανακοίνωση της αποχώρησής του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αιτία έχει να κάνει ξεκάθαρα με λόγους υγείας, καθώς ο Jonas έχει προσβληθεί από το σύνδρομο Gilbert, μια ασθένεια που προσβάλλει το ήπαρ (συκώτι) και που μπορεί να οδηγήσει σε ίκτερο. Επίσης, ένα από τα συμπτώματα του εν λόγω συνδρόμου είναι η έντονη κόπωση, η οποία με τη σειρά της καθιστά αδύνατη τη συνέχεια των αγώνων για τον 24χρονο Γερμανό. Για την κατάσταση της υγείας του αλλά και για τους αγώνες, ο ίδιος δήλωσε τα εξής:

«Δεν μπόρεσα να βελτιώσω την υγεία μου όπως ήλπιζα. Έτσι, σε αυτό το στάδιο δεν νιώθω 100% έτοιμος να οδηγήσω μια μοτοσικλέτα του MotoGP. Ελπίζω μια μέρα να μπορέσω να επιστρέψω. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη διαρκή υποστήριξή σας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι ο Folger δεν κατάφερε να συμμετέχει στους 4 τελευταίους αγώνες του περσινού Πρωταθλήματος, λόγω της ασθένειας που τον ταλαιπωρεί, ενώ στο βίντεο που ακολουθεί μπορούμε να δούμε με τι προοπτικές είχε ανέβει στη μεγάλη κατηγορία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης