Επιμέλεια: Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το δεξί φαίνεται πως ξεκινά το 2021 για την Alfa Romeo, μία μάρκα που μπορεί να μην είναι πολύ Η Alfa Romeo Giulia συνοδεύται πλέον και με 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση…δραστήρια και με μεγάλη γκάμα μοντέλων αλλά συνεχίζει να διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.  Η ιταλική φίρμα που σύντομα θα ρίξει στην αγορά νέα μοντέλα, ξεκινά με μία νέα τιμολογιακή πολιτική την οποία εφαρμόζει από την Giulia.

Το σπορ σεντάν μοντέλο το οποίο βγάζει… μάτια και μετατρέπει μία απλή διαδρομή σε απόλαυση είναι πλέον διαθέσιμο με τον κινητήρα turbo των 2.0 λίτρων απόδοσης 200 ίππων, σε τιμή που ξεκινά από τα 35.400 ευρώ (από 42.700) και συνοδεύεται με εργοστασιακή εγγύηση 4 χρόνια ή 160.000 χιλιόμετρα. Καλά διαβάσετε, καθώς η μάρκα που πολλοί σχολιάζουν για την αξιοπιστία της, προσφέρει πλέον εγγύηση τόσο σε βάθος χρόνου όσο και σε αριθμό χιλιομέτρων, δείχνοντας πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν της.

Η Alfa Romeo Giulia είναι ένα πολύ ξεχωριστό σπορ σεντάν μοντέλο...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιατί έπεσαν οι τιμές

Σημαντικό ρόλο στην πτώση των τιμών έχουν παίξει οι ανανεωμένοι κινητήρες τεχνολογίας Euro 6D-Final και Η κορυφαία έκδοση με τους 510 ίππους κοστίζει πλέον 106.000 ευρώοι χαμηλοί ρύποι, γεγονός που μεταφράζεται σε χαμηλό τέλος ταξινόμησης, άρα και καλύτερη τιμή. Σε αυτό θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και τη νέα τιμολογιακή πολιτική της Alfa Romeo που θέλει να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους φίλους της οδήγησης να αποκτήσουν μία Giulia, την οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε πως… συνοδεύουν και οι επιδόσεις.

Για παράδειγμα στην «μικρή» έκδοση της Giulia (2λιτρη με 200 ίππους) το 0-100χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε 6,6 δευτερόλεπτα ενώ η τελική της ταχύτητα περιορίζεται στα 230 χλμ./ώρα. Στα παραπάνω θα πρέπει να προσθέσουμε και τα χαμηλά τέλη κυκλοφορίας που είναι μόλις 116,20 ευρώ.

Ακόμα πιο προσιτή είναι πλέον και η κορυφαία έκδοση QV με τον κινητήρα των 2.9 λίτρων με τους 510 ίππους (0-100 σε 3,9 δευτ. και τελική τα 307 χλμ./ώρα) που είναι διαθέσιμη στα 106.000 ευρώ.

 

Δείτε το πρόσφατο video που κάναμε με την Alfa Romeo Giulia πατώντας ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφρίες σχετικά με την Alfa Romeo Giulia πατήστε ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Alfa Romeo πατώντας ΕΔΩ

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνέντευξη με τον Έλληνα αεροδυναμιστή της Alfa Romeo Formula 1 Βαγγέλη Αρβανιτάκη

Η κορυφαία Giulia των 540 ίππων στα χέρια των καλύτερων

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης