Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι τέτοια η μέρα σήμερα (1η Απριλίου) που το τραβά ο οργανισμός μας για να κάνουμε πλάκες! Για Αρχίσαμε να φωνάζουμε φωτιά – φωτιά και ο Ανδρέας Κεχαγιάς νόμιζε που πήραν φωτιά η Lamborghini και το Nissan GT-R… να ακολουθήσουμε το έθιμο, αποφασίσαμε να κάνουμε μία φάρσα στον Ανδρέα Κεχαγιά. Ο Ανδρέας είναι πολύ γνωστός στο χώρο των αγώνων αυτοκινήτου (έτρεχε σε αγώνες μέχρι πριν από 2 χρόνια) και έχει μεγάλη αγάπη για τα αυτοκίνητά του και ιδίως στο Nissan GT-R και την Lamborghini Diablo.

Μαζευτήκαμε λοιπόν μαζί με τους… φίλους του (άμα έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις του εχθρούς!), Βασίλη, Τάκη και Ηλία αλλά και τον γιο του Γιώργο (!) και  είπαμε να τον… τρομάξουμε λίγο. Πήγαμε στο σπίτι του, πήραμε μαζί μας ένα πυροσβεστικό όχημα και αρχίσαμε να φωνάζουμε ότι πήραν φωτιά τα αυτοκίνητά του.

Δείτε το video με την Πρωταπριλιάτικη φάρσα που κάναμε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήρθε… τρέχοντας
Όπως θα δείτε και στο σχετικό video ήταν τέτοιες οι φωνές του Βασίλη (κυρίως), που ο Ανδρέας Τόσο γέλιο είχαμε καιρό να κάνουμε. Σε καλό να μας βγει…Κεχαγιάς κατέβηκε τρέχοντας και ξυπόλητος στο παρκινγκ της πυλωτής του σπιτιού του και προσπαθούσε έντρομος να χρησιμοποιήσει τον πυροσβεστήρα για να σβήσει τη… φωτιά αλλά χωρίς επιτυχία (ευτυχώς).

Από τις φωνές, τον καπνό και τον πανικό… άσπρισε ολόκληρος, μέχρι που είδε τη μάνικα του πυροσβεστικού οχήματος, οπότε εκείνη την ώρα κατάλαβε (και από τα γέλια), ότι κάτι περίεργο συμβαίνει…

* Το γύρισμα για την πρωταπριλιάτικη φάρσα το κάναμε την περασμένη Πέμπτη και αυτό για να μην καταλάβει πως πρόκειται για πλάκα…

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης