Δεν πρόλαβε να παρουσιάσει επίσημα η Ferrari τη νέα έκδοση της 812 και αμέσως έγινε ανάρπαστη. Τόσο ηΗ ζήτηση ήταν μεγαλύτερη από ό,τι μπορούσε να εξυπηρετήσει η Ferrari. έκδοση Competizione όσο και η έκδοση Aperta (ανοιχτή οροφή) ξεπούλησαν σαν ζεστό ψωμί καθώς η ζήτηση ήταν μεγάλη με το που ακούστηκε ότι βγαίνουν ειδικές εκδόσεις του V12 μοντέλου της Ferrari.

Η Competizione θα παραχθεί σε 999 μονάδες και θα κοστίζει 499.000€, ενώ η ανοιχτή Aperta θα παραχθεί σε 599 μονάδες και θα κοστίζει 578.000€. Τα δύο μοντέλα θα είναι διαθέσιμα το 2022, με την Aperta να πηγαίνει προς το τέλος της χρονιάς, ενώ την Competizione στο πρώτο τρίμηνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανοιχτή έκδοση Aperta είναι πιο ακριβή και θα βγει σε μόλις 599 μονάδες.

Με τεχνολογία Formula 1 στον κινητήρα

Όσο για το αυτοκίνητο; Έχουμε να κάνουμε με μια εκπληκτική έκδοση η οποία είναι βασισμένη στην 812 Αυτός είναι ο πρώτος κινητήρας της Ferrari που δουλεύει  σε τόσο υψηλές στροφές.Superfast. Ο κινητήρας είναι ο V12 6,5 λίτρων, ο οποίος έχει δεχτεί μια σειρά αλλαγών προκειμένου να γίνει ακόμα πιο ισχυρός. Με τη βοήθεια την τεχνολογίας Formula 1 στους εκκεντροφόρους και τα πιστόνια η απόδοση έχει ανέβει στους 820 ίππους και μάλιστα στις 9.500 σ.α.λ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επιδόσεις είναι συναρπαστικές με τα πρώτα 100 Km/h να έρχονται σε 2,85 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 340Km/h. Σημαντική τεχνολογία η οποία εφαρμόζεται στην Competizione και την Aperta είναι νέο σύστημα τετραδιεύθυνσης της Ferrari και το σύστημα Slide Slip Control, το οποίο επιτρέπει τις ελεγχόμενες πλαγιολισθήσεις! Το αυτοκίνητο επίσης είναι κατά 38 κιλά ελαφρύτερο από τη Superfast με τις ζάντες από ανθρακονήματα να παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτό.

Εξωτικό εσωτερικό με τα χαρακτηριστικά κίτρινα αγωνιστικά όργανα της Scuderia.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O ήχος αυτής της Ferrari είναι τρομερός!

Η Ferrari ετοιμάζει ειδική έκδοση της 812 Superfast

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης