Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Porsche είναι μία ποθητή μάρκα με σπορ μοντέλα στην γκάμα της που θα ήθελε να έχει στην κατοχή Από τα 75.000 στα 323.000 ευρώ.. του κάθε οδηγός που σέβεται τη σπορ οδήγηση.

Στην Ελλάδα, η γερμανική φίρμα έχει μεγάλη απήχηση, ωστόσο τα τελευταία χρόνια και εξαιτίας της οικονομικής κρίσης οι πωλήσεις της έχουν πέσει αισθητά. Δειλά, δειλά όμως έχει αρχίσει να παίρνει τα… πάνω της, καθώς τα μοντέλα της δεν μπορούν να αφήσουν ασυγκίνητο το αγοραστικό κοινό ακόμα και αυτήν την περίοδο. Ποια είναι όμως η πιο φθηνή και ποια η πιο ακριβή Porsche;

Η φθηνότερη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της εισαγωγικής εταιρείας, η πιο προσιτή είναι η Cayman με τον κινητήρα των 1.988 κ.εκ. και τους 300 ίππους. Η συγκεκριμένη στην έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων κοστίζει 75.150 ευρώ.

Η Porsche Cayman

Και η… ακριβότερη

Στην… αντίπερα όχθη η πιο ακριβή Porsche που πωλείται στην Ελλάδα είναι η 911 turbo S cabriolet, η οποία εφοδιάζεται με κινητήρα 3.8 λίτρων και έχει απόδοση 580 ίππους (0-100 σε 3 δευτ. και τελική 330 χλμ./ώρα). Στην έκδοση με το κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη η τιμή της αγγίζει τα 323.200 ευρώ.

H Porsche 911 turbo cabriolet

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την γκάμα της Porsche πατήστε ΕΔΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης