Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Μια ακόμη ειδική έκδοση της ακριβοθώρητης Phantom, ένα αυτοκίνητο που απευθύνεται μόνο σε εκλεκτούς και προφανώς πάμπλουτους πελάτες, παρουσίασε η φημισμένη βρετανική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται Phantom Tempus Collection και σύμφωνα με τη Rolls-Royce είναι ένα από τα πιο πολυτελή και εξατομικευμένα οχήματα που έχουν παραχθεί ποτέ. Η limo της RR είναι βαμμένη σε ένα αποκλειστικό βαθύ μπλε χρώμα με νιφάδες μαρμαρυγίας. Η απόχρωση ονομάζεται «kairos» από την ομώνυμη ελληνική λέξη. 

Βέβαια, τη διαφορά κάνει το σαλόνι. Στην οροφή της καμπίνας και στις επενδύσεις των θυρών απεικονίζεται ο έναστρος ουρανός και φωτεινά αστέρια, ενώ στο ταμπλό έχει τοποθετηθεί ένα πλέγμα από γυαλισμένο αλουμίνιο σε μαύρη απόχρωση, αναπαριστώντας αστρονομικούς κυματισμούς. 

Μπροστά από το συνοδηγό, πάνω στο ντουλαπάκι, υπάρχει μια πλακέτα στην οποία αναγράφεται η φράση «η διάκριση μεταξύ του παρελθόντος του παρόντος και του μέλλοντος αποτελεί μόνο μια ψευδαίσθηση, μολονότι πρόκειται για μια επίμονη ψευδαίσθηση». Την έχει πει ο διάσημος επιστήμονας και θεμελιωτή της θεωρίας της σχετικότητας, Άλμπερτ Αϊνστάιν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, τα πάντα μέσα στο εσωτερικό ρυθμίζονται ηλεκτρικά, στα πίσω καθίσματα υπάρχουν υποπόδια, μαξιλάρια και ψυγείο με θήκες για ποτήρια και ένα μπουκάλι σαμπάνιας.

Η Rolls-Royce Phantom Tempus Collection θα κατασκευαστεί σε μόλις 20 μονάδες. Όλες έχουν προπωληθεί, με την τιμή να παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής.

Ο όρος ακριβοθώρητο ταιρίαζει απόλυτα στην RR

Όλα τα αστέρια του ουρανού μέσα στην καμπίνα

Η νέα συλλεκτική έκδοση της Phantom

Μόλις 20 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα χαρούν αυτή την οροφή

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης