Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από το καμουφλαρισμένο αμάξωμα του Q4 e-tron, το οποίο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο τον Απρίλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η Audi αποκάλυψε με κάθε επισημότητα τον εσωτερικό κόσμο του compact SUV. Το μοντέλο εξοπλίζεται με ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών και μια οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα με διάσταση 10,1 ίντσες στη βασική έκδοση και 11,6΄΄ στις πιο πλούσιες.

Πολλές από τις λειτουργίες ελέγχονται με φωνητικές εντολές, το head-up display -προσφέρεται στα έξτρα- υιοθετεί τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας, το σύστημα πλοήγησης προβάλλει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, ενώ τα κουμπιά στο τιμόνι είναι αφής.

Το Virtual Cockpit διαθέτει τρεις επιλογές διαμόρφωσης (classic, sport και e-tron), με τους Γερμανούς να προσθέτουν στη φαρέτρα του οχήματος κάθε λογής σύστημα υποβοήθησης και τεχνολογία άνεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι χώροι στην καμπίνα είναι ιδανικοί για τέσσερα άτομα, το πορτμπαγκάζ έχει τον εντυπωσιακό όγκο των 520 λίτρων, ενώ οι αποθηκευτικοί χώροι για τους επιβάτες αγγίζουν τα 24,8 λίτρα.

 

Νεανικό ύφος

Από τα μεγαλύτερα compact SUV που κυκλοφορούν στην αγορά.

Παρά το βαρύ καμουφλάζ, η σιλουέτα του Audi Q4 e-tron διακρίνεται ξεκάθαρα. Αν και το αμάξωμα δείχνει μικρό όσον αφορά στις διαστάσεις, το μήκος φθάνει τα 4,59 μέτρα, το πλάτος ξεπερνά το 1,86μ. και το ύψος το 1,61. Σημείο αναφοράς οι χώροι του.

Η μεγάλη μάσκα, το τονισμένο καπό, οι ευμεγέθεις τροχοί, τα φουσκωμένα φτερά, η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τα προστατευτικά κάτω από τους προφυλακτήρες δίνουν ένα μοντέρνο και συνάμα περιπετειώδες ύφος στο αυτοκίνητο. 

Αναλυτικές πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τις προδιαγραφές του ηλεκτρικού συνόλου και τον χρόνο λανσαρίσματος στην αγορά θα δοθούν σύντομα.

Εντυπωσιακή η εμπρός όψη του Q4 e-tron.

Το λανσάρισμά του έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο.

Ολοκαίνουριο τιμόνι με πλήκτρα αφής.

Οι πληροφορίες εμφανίζονται στο παρμπρίζ σε μορφή επαυξημένης πραγματικότητας.

 

Κορυφαίο σε χωρητικότητα το πορτμπαγκάζ του ηλεκτρικού μοντέλου.

 

Αυτό είναι το Audi των 598 ίππων

Audi, BMW ή Mercedes πούλησε τα περισσότερα αυτοκίνητα;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης