Του Λουκά Παπαλάμπρου

Τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του εσωτερικού της καινούργιας A-Class έδωσε στη δημοσιότητα η γερμανική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Mercedes επέλεξε να μας δείξει αρχικά την καμπίνα της τέταρτης γενιάς του premium hatchback, με το εξωτερικό αμάξωμα να ακολουθεί σύντομα. Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, η A-Class ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη στην κατηγορία, ακολουθώντας τα βήματα των ακριβότερων E-Class και S-Class.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εσωτερικό του αυτοκινήτου έχει αναβαθμιστεί πλήρως, καλύπτοντας κάθε απαίτηση των καταναλωτών. Η βασική έκδοση «Style» περιλαμβάνει οθόνες 7 ιντσών, η μεσαία «AMG-Line» μία 7άρα και μία 10,25΄΄, ενώ η κορυφαία «Progressive» δύο οθόνες 10,25 ιντσών σε πίνακα οργάνων και κεντρική κονσόλα.

Οι αεραγωγοί θυμίζουν τουρμπίνες, με τον κρυφό LED φωτισμό να διαθέτει 64 διαφορετικές αποχρώσεις και 10 προγράμματα φωτισμού. Το τιμόνι προέρχεται από την S-Class, με τον υποψήφιο αγοραστή να έχει την επιλογή μεταξύ τριών καθισμάτων, που διακρίνονται για την άνεση και την άριστη στήριξη του σώματος.  

Οι αποθηκευτικοί χώροι στο σαλόνι έχουν αυξηθεί, με τους επιβάτες να έχουν περισσότερο αέρα για τα κεφάλια και τα πόδια τους. Μεγαλύτερο κατά 29 λίτρα είναι το πορτμπαγκάζ, φθάνοντας τα 370 λίτρα χωρητικότητας.

Η ποιότητα κατασκευής και η συναρμογή είναι σε κορυφαία επίπεδα, όπως αρμόζει σε κάθε μοντέλο με σήμα το αστέρι. Η νέα A-Class αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης, τον Μάρτιο του 2018, με το λανσάρισμα στην αγορά να ξεκινά αμέσως μετά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης