Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκαν κέρδισαν κοινό και κριτικούς, χάρη στην ελκυστική εμφάνισή τους, την υψηλή αισθητική, το εμπνευσμένο σαλόνι και τις προηγμένες τεχνολογίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατάκτηση του διεθνούς κύρους βραβείου «2020 Red Dot» στην κατηγορία της προϊοντικής σχεδίασης, ήταν βέβαιη. Τα δύο γαλλικά μοντέλα εντυπωσίασαν τα μέλη της επιτροπής με τον εμπνευσμένο σχεδιασμό τους και την εξαιρετική ποιότητας κατασκευής.

Το μικρό 208 αντανακλά την premium τοποθέτηση της μάρκας. Έχει καθαρές γραμμές, σπορ εμφάνιση, μοντέρνα χρώματα, συμπαγές τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, οθόνη αφής 10 ιντσών και φυσικά, τον καινοτόμο ψηφιακό τρισδιάσταστο πίνακα οργάνων. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2008 από την άλλη, ενθουσιάζει με την επιβλητική εικόνα του, τα κάθετα LED φώτα ημέρας που παραπέμπουν σε δόντια λιονταριού και καθορίζουν την νέα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας. Εξίσου εντυπωσιακές είναι και οι γραμμές του προφίλ με την τριγωνική διαμόρφωση και τα  πίσω LED φωτα σε σχήμα τριών νυχιών. Το εσωτερικό του είναι εκλεπτυσμένο και high-tech όπως του 208 και παράλληλα πιο ευρύχωρο και πρακτικό.

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις του 208 και του 2008

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης