Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Όσοι κυκλοφορείτε στην Αττική και ειδικά στο κέντρο της Αθήνας, είναι πολύ πιθανό να έχετε δει τον διάσημο σεφ να κινείται στους δρόμους με ένα υπέροχο cabrio αυτοκίνητο σε λευκή απόχρωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ως λάτρης της ιαπωνικής τέχνης και αυτοκινητοβιομηχανίας, έχει επιλέξει για τις μετακινήσεις το νέο Mazda MX-5. Συνδεδεμένα με τις παιδικές του αναμνήσεις, τα μοντέλα Mazda 121, Mazda 626 και Xedos 6, είναι εκείνα που τον οδήγησαν στη μεγάλη του αγάπη για τη φημισμένη μάρκα από τη Το MX-5 είναι το αγαπημένο του αυτοκίνητοΧιροσίμα.

Οι βασικές αξίες της Mazda όπως ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός Kodo και η αναζήτηση της τελειότητας που επιτυγχάνουν οι δεξιοτέχνες Takumi, ταυτίζονται με τη δική του στάση ζωής, καθώς επιζητά τη διαρκή εξέλιξη και την υπέρβαση. Έτσι, δημιουργείται μια αυθεντική σχέση βασισμένη στο απόλυτο ταίριασμα της φιλοσοφίας Mazda με τον αντισυμβατικό σεφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πίσω από το τιμόνι ενός MX-5, το θρυλικό roadster που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, o Σωτήρης βιώνει αυτό που η μάρκα διαχρονικά πρεσβεύει: Jinba Ittai, ή αλλιώς την εναρμονισμένη και απόλυτη σύνδεση του οδηγού με το αυτοκίνητο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το πιο απολαυστικό roadster της αγοράς

To Mazda CX-5 σε έκδοση-«φωτιά»

Τι είναι οι «Takumi» της Mazda;

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης