Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Το 2020, το Ducato αναδείχθηκε το δημοφιλέστερο LCV ανεξαρτήτου κατηγορίας στην Ευρώπη. Πλέον, το best seller ελαφρύ επαγγελματικό της ιταλικής φίρμας είναι διαθέσιμο και ως αμιγώς ηλεκτρικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαφορά του Fiat E-Ducato σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα, είναι πως δεν σχεδιάστηκε απλά με βάση τις ανάγκες των πελατών, αλλά εξελίχθηκε με την καθοριστική συμβολή τους.

Μια σειρά εξαιρετικά σημαντικών εταιρειών, όπως οι Arcese, GLS, Lyreco, Mercitalia, EDF, Fraikin, CSB, Nippon Express και BT Fleet, συμμετείχαν ενεργά στη διαδικασία ανάπτυξης του οχήματος, όσο και σε κοινές δραστηριότητες επικοινωνίας και marketing.

Οι πελάτες δοκίμασαν το όχημα σε πραγματικές συνθήκεςΗ διαδικασία συγκέντρωσης και ανάλυσης των αναγκών των πελατών, ξεκίνησε με την συλλογή δεδομένων χρήσης από 4.000 συμβατικά επαγγελματικά οχήματα για χρονικό διάστημα που ξεπέρασε το 1 έτος και συνολική απόσταση 50 εκατομμυρίων χιλιομέτρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια δημιουργήθηκε ένα στόλος ηλεκτρικών οχημάτων προ-παραγωγής, τα οποία διατέθηκαν για δοκιμαστική χρήση σε πραγματικές συνθήκες από τους πελάτες. 

Μέσω του καινοτόμου προγράμματος «Pilot Project» έγινε λεπτομερέστατη καταγραφή και ανάλυση όλων αυτών των πολυεπίπεδων  αναγκών ώστε η μετάβαση από τις συμβατικές λύσεις, στις αμιγώς ηλεκτρικές μορφές κίνησης να γίνει με τον πλέον ομαλό και αποδοτικό τρόπο.

Όλοι οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία εξέλιξης και να συμβάλλουν στον καθορισμό των προδιαγραφών που θα πρέπει να καλύπτει το E-Ducato ώστε να εξυπηρετεί απρόσκοπτα τις ανάγκες τους. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις μεταφορικές δυνατότητες, τις δυνατότητες διαμόρφωσης, επιλογής μεγέθους μπαταρίας, στα προγράμματα λειτουργίας-απόδοσης και φυσικά στη φόρτιση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Fiat Ducato είναι το best seller επαγγελματικό της Ευρώπης

H Fiat διαθέτει ένα από τα κορυφαία τροχόσπιτα

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης