Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Χαρακτηρίζεται ως ένα αυτοκίνητο δρόμου με γονίδια rally car. Είναι το καλύτερο hot supermini που έχει φτιαχτεί ποτέ, ένα εντυπωσιακό σε εμφάνιση και προδιαγραφές όχημα. Στην Ελλάδα πωλείται έναντι του ποσού των 42.670 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Toyota GR Yaris είναι ικανό να προσφέρει μοναδικές στιγμές απόλαυσης στους τυχερούς κατόχους. Εξελίχθηκε σε συνεργασία με την αγωνιστική ομάδα της Toyota Gazoo Racing, με τον 1.600άρη turbo κινητήρα βενζίνης να αποδίδει την εκπληκτική ισχύ των 261 ίππων και 360 Nm ροπής.

Εξοπλίζεται με σύστημα τετρακίνησης GR-FOUR, σπορ ανάρτηση Gazoo Racing, σπορ σύστημα εξάτμισης, δυναμικό bodykit, ημιμπάκετ καθίσματα alcantara και πολλά ακόμη. Οι επιδόσεις του είναι «εκρηκτικές», με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε 5,5 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 230 χλμ./ώρα.

Το υπέροχο μοντέλο των Ιαπώνων είναι ήδη διαθέσιμο στην Ελλάδα, έναντι του ποσού των 42.670 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να χαρεί κάποιος τις αρετές του, απαιτείται να γνωρίζει τα μυστικά της οδήγησης. Όχι βέβαια σε τέτοιο βαθμό όπως ο Jari-Matti Latvala, πρώην οδηγός αγώνων και νυν επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας, ο οποίος είπε να κάνει μια βόλτα την ανιψιά του.

 

«Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021» το Toyota Yaris

Δεν θα πιστεύεις πόσο κοστίζει η κάθε ζάντα του Toyota Yaris GR…

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης